Прочитала я повідомлення JASTRUBа і ось що вам скажу.
Я напевно аж засильно люблю свого чоловіка, але я б ніколи нікуди без нього не поїхала, навіть як би там були всі мої найкращі друзі і чоловік був б не проти. Не можу я без нього відпочивати.Без нього мені не весело і відчуваю порожнечу. До весілля ми зустрічались більше року і бачились ми кожнісінький день, і не набридли одне одному і до тепер.
Мій коханий навіть мені цього року пропонував поїхати на море без нього(так як фінансів на двох не вистачає)відпочити, то я навіть обідилась була на нього.
Але ти JASTRUB не спіши з висновками, поговори з дівчиною, а як було до цього раніше, ви на різні свята були разом чи окремо? Можливо вона поїде на море і зрозуміє що їй без тебе погано?
Хоча мені дивно, як не крути, молоді люди, які одне одного люблять, мають можливість побути разом, окремо від всіх і поніжитись в одному ліжечку, так як ви ще разом не живете, то для вас це має бути справжньою насолодою.А
А може її батьки не хочуть її пустити з тобою на море?І взагалі як її батьки до тебе ставляться? І ще є варіант, а може її подружки не мають коханих хлопців, і так би мовити підштовхують її на те щоб вона їхала без тебе?(бувають подружки, які через зависть говорять твоїй дівчині що ти їй не потрібний но морі, і щоб вона їх=ала без тебе). А подружки мають хлопців?