Те, що я побачила - ЖАХ!!! Зараз розповім.
У суботу, вертаючись з роботи, побачила двох собак, МЕРТВИХ
На відстані метрів 10 одна від одної. Майже впевнена, що отруєні. Особливо після того, як прочитала статтю на нашому сайті.
В мене навіть слів нема, щоб описати і зібрати в купу свої думки на рахунок тих "осіб", які "розповсюджуються" про собак на вулиці і загрозу своєму життю чи життю дітей
Маю на увазі тих ...,які кажуть, що собак треба труїти, вбивати чи ще якось над ними знущатися!
Та щей описують якісь препарати і т.п. Я як то побачила...Я собі подумала, що я ледве пройшла повз, а якби я була з дитиною ?! Як пояснити їй людську жорстокість! Собака лежала майже на тротуарі !!!!!
Так, погоджуюсь з тим, що собаки не повинні голодними, стадами бігати по вулиці; з тим, що вони гавкають і можуть напасти (сама одного разу сиділа в чужому підїзді, ховаючись від зграї собак). І не зважаючи на свій негативний досвід із зграями собак я би ніколи в житті не хотіла більше бачити подібні картини з мертвими тваринами.... Собаки на вулиці через нас, людей!!! І голодні вони через нас! І злі тому, що голодні через нас! Люди, які кажуть про такі, на мою думку, знущання, впевнена, черстві і можуть вчинити так і з іншими людьми...
П.С. І найгірше-те, через що прийшла зі сльозами: зараз, ідучи на роботу, бачила тих собак на тому ж місці....
Відповідь від: 12-03-2012, 09:21:34
Щойно прочитала діалог з мером, мабуть, ДВаня пише про тих собак.......