Форуми існують в першу чергу для того, щоб на них спілкуватися - дізнаватися, запитувати, робити висновки, переконувати когось і переконуватися самому. Тут в першу чергу буде ГОВОРИТИСЯ, а не робитися. А вже на основі сказаного, будуть якісь дії, які можливо і не будуть висвітлені на форумі.
Справа не тільки в мені - поїду я чи не поїду, все-рівно для собак щось зроблю. Але є багато людей, яких це питання не надто хвилює, вони не збираються нікуди їхати, але якби їм подати гарно сформульовану і надійну ідею, то можна було б отримати якісь кошти. То що робити - вчити їх жити чи спробувати таки отримати кошти й від цих "неправильних" людей?
Наприклад, у Франківську притулок з Павлівки по всьому місту розмістив скриньки, фото, звернення. Не їх шукають люди, яким нема куди гроші діти, а вони у всіх людей випрошують і постійно нагадують про своїх собак.
Я не критикую Калуську систему, а висловлюю власний погляд на те, як можна було б отримати більше. І на те, як люди ставляться до пожертвувань на щось - в першу чергу хочуть бути переконаними на 110%, що це не "розвод".
Краще скажіть мені: "Якщо важко довірити першим зустрічним гроші - відвези самостійно куплений корм, так буде гарантія, що піде куди треба" (це до мене тільки тепер дійшло). І тоді, можливо й інші люди, які не надто довіряють такого роду організаціям, прочитають і зрозуміють, що це варіант.