За словами досвідчених наркологів,якщо людина все ж допустила себе до такого стану,то найдієвіший спосіб,це 5 крапель нашатирного спирту на склянку води.Саме нашатир допомогає швидше вивести алкоголь із організму.Чефір,це так званий народний метод.Міцна заварка допоможе шлунку.Печінку захистить ГЛУТАРГІН.Його вживають самі лікарі,після "двіжухи".Є він і розчинний,але краще таблетку.Не бійтеся вживати аспірин,чи ще якісь ліки від головного болю.Є такі таблетки,як ФАНІГАН,які можна випити перед сном.І звичайно велика кількість води перед сном.Є люди,які не хочуть зранку мінералки,а компоту чи солодкої води.І це не погано.Та бажано,солодкі напої вживати власного виробництва.Звісно не яблучний сік,бо весь день проведете не у ліжку,а в туалеті.Хоча і це дієво-швидше вийде алкоголь.
Знаю, з власного досвіду,що мене вбиває КАВА зранку
.А тому пила міцний чай.Ну і ще.Бажано поїсти чогось рідкого і жирного.Приміром якогось бульйону,чи легкого супчику.Допоможе солянка,спокій і сон.Ну а якщо на наступний день соромно,то це означає,що забава цілком вдалася.
На здоров"я!!!!!! І бережімо себе!