Сильоно страшно пардонкаюсь, бо то я тупо проїхав, оскільки "Точка обстрілу" то дійсно не серіал, а повнометражний фільм. Стидно
Точка обстрілу (Vantage Point)
Трохи не про серіали, але було почато тут і зачепає головного героя серіалу (чи одного з головних. Вибачайте, не дивлюся)
Ми з Рибкою щойно подивилися цей фільм. Враження в цілому позитивні. Фільм нетипово знятий, мабуть то екранізація книги.
Скажу, що Метью Фокс там грає не головну роль, а Сігурні майже наприкінці списку. І ще, Фокс у фільмі герой однозначно негативний. Мушу сказати це, щоб Тушканчик не вмер від розчарування. Повір Вова, я сам був у шоці. Ага, другу головну роль у фільмі грає "товстозадий", "косоокий" афроамерикос
. Хоч думаю то для фільму його косооким зробили, чи може то він у реалі в аварію попав, бо у старіших кінах був нормальний.
Фільм дивився з укр. перекладом, котрий краще зроблений від російського (мав можливість порівняти, бо перші 10 хв дивився по російськи). Дивився у DVD Rip версії зі звуком 5.1., останній достойний похвали. Я якось не поставивши на паузу відійшов по маленькому, а у кіні якраз стрілянина почалася, то я мало не присів
Єдине, що не сподобалося, то це то що там, як завжди "америка форевер і т.д." Ну кароче подивитеся самі зрозумієте, що я мав на увазі.