народ хтось взагалі там спромігся шось купити без всякіх приколів зі сторони самих продавців??
історія після якоі я туда не захожу одна..ну думаю не купив мож тоді просто так співпало....ціна різко помінялась
кароч історія зі мною була така ...прийшов я вибирати монітор,вибрав модель,приемна ціна...ну пішов скоро додому(на таксі)...вертаюсь уже з грошима мінут за 5-10..і хочу забирати монік....тут чувак якій продае це всьо каже -Ця ціна не діе,мол типу то йому не вигідно по такій продавати...я питаю кажу а наваіщо тоді ви мені казали цю ціну...він шось почав видумувати..я не став слухати і пішов купив в іншому магазині....ну це було троха давненько...півроку десь
так вот звонить знайомий,хоче купити жосткій побігав по Калушу тай питае якій брати...ну я порадив 2 фірми вінтів(виробників) які варто брати..він пішов туда,в Мегабіт.. глянув на ціну і спитав усьо про него(про вінт) і спитав ціну!!! сказали 370 .....побіг додому живе не далеко..
прийшов за мінут 10 ціна вінта уже не 370 а 399 ..він питае чому так різко ціна підняласьь
відповідь---тількі шо всі вінти забрали це останній!!!!!!
я просто в шоке,думав історія зі мною це тількі співпало шось,курс долара чи шще шось там
а тут дивлюся це вже не перша людина