Ну, виробництво, це тобі не гендель. Тому євреї ним і не займаються. Виробництво, це набагато вищий рівень підприємництва. Це - люди, обладнання, постачання сировини, збут. Добре гендлювати - бачиш, що іде товар - купляє і продаєш. Не йде - купляєш другий. А ще краще, береш під реалізацію. Виробництво - це вже збуваєш, те, що виробляєш, другого нема. Але організувати його теж не просто. Але треба! Що гендлярі будуть продавати, як ніхто не буде виробляти? Цінні папери? От так і є. А не такі вже виходить жиди і мудрі, бо гендлювати - це просто. Як ти кажеш: заплатив єдиний податок і працюєш. А виробляти, то треба троха клепки більше мати. От тут держава мала би і помогти. Тут її допомога потрібна, бо самому тобі важко. А вона, якраз і не помагає, а лиш дивиться, як би тебе обдерти побільше. У нас тут одно підприємство в Калуші меблі виробляє. Так воно всьо - податки, світло , сировину - платить наперед. І то багато наперед, бо закупив сировину і комплектуючі і поки використав то всьо і півроку і більше пройде. Тоді порахували скільки то їм вийшло, зробили накрутку 200-
300 Євро на комплекті і тоді просять гендлярів - заберіть у нас і продайте. А тут якраз гендель і почався. Вони то вже гроші в товар не вкладають, а беруть під реалізацію. Але накрутку уже робить не 200 а 500 Евро на комплекті. Тому і виходить, виробник дурна дійна корова. ЇЇ всі доять, як хочуть. Обладнання купи - це інвестиція довгострокова, сировину купи - це теж наперед і не на місяць. Податки, енергоносії - заплати наперед. Людям заплати. А свого прибутку чекай, коли всі наїдяться, може про тебе згадають. Диктує політику не виробник, а гендляр. А держава тут ні при чому.... Тільки перша в черзі подоїти... Все перевернулося з ніг на голову. Головний має бути той, хто ВИРОБЛЯЄ матеріальні цінності. А у нас все як моя бабця казала по-жидівськи. Те, що має бути головним, на другому плані, а шелуха править бал.
Відповідь від: 15 Січня 2010, 15:47:45
Хіба в цьому винні євреї!?
Ні, єврєї, може ні вчому і не винні. Хіба в тому, що кроку не можуть без раввина ступити. А раввин їх учить, що вони - вибраний народ, і всі народи їх бог створив для того, аби їм, євреям, підкорялися. А хто не буде підкорятися, того треба вирізати всіх,від старого до малого. Це я тобі не з "протоколів" які, ти кажеш, видумка, цитую, а з Старого заповіту, ЯКИЙ Є ЇХНЬОЮ ТоРОЮ. ЦЕ, ТИ, Я ДУМАЮ ВИДУМКОЮ НЕ НАЗВЕШ?. Добре, не будемо зачіпати "міфічних" протоколів. Візьмемо факт. Вся банківська і фінансова система Старого світу - власність і повне керівництво - належить євреям. Звідси і їхня економічна модель суспільства, де головний не той, хто виробляє, а той, хто продає. Чи не так? Чому це не є підтвердженням єврейської змови?. Але на мою думку. що вони тут перемудрили. Бо все має іти згідно природніх законів. Такий перекос в економічній моделі Європи неминуче веде до краху її. І відповідно до краху їхнього панування. Це елементарно - як не буде що продавати і фінансувати, - євреї вимруть як клас.
А панувати над нами будуть китайці