ЗМІ за кордоном ще не так переслідує чиновників, співаків та коронованих осіб - і нічого живуть. не знаю
Чого його "переслідувати" ? Щоб задати питаня як йде підготовка до святкування Дня Пермемоги в Києві? Відколи ці питання у нашій країні стали резонансними?
Преса за кордоном доводить усі свої журналістські розслідуання до кінця, а не "пукає в повітря" сьогодні, а завтра забуває про свої репортажі. Вона за кордоном стала 5 владою, її боїться "власть імущих", бо вона заставляє і звертає увагу на болючі питання, а не уникає їх, бо це не подобаєьться споживачу.
І преса, і ті до кого вона звертається поважають один одного . Там пресу поважають, бо вона не оппускає руки, вона доводить усе до кінця.
Де зараз наша преса у питаннях "педофілії в Артеку", чому вона не копає не з'ясовує і не тримає руку на пульсі цих питань. Чому я її маю поважати?
Де та преса і куди вона засунула свою голову у резонансних питаннях, що піднімала. Виклали повідомлення, що зробили обшук на квартирі журналіста і запхнули знов голову в пісок, чому далі не ведуть цю тему? Чому не зясовують підстави не шукають винних і тому подібне. Преса беззуба іне тому що не має свободи слова - свободу слова їм дали, вони просто не хочуть нею користуватись.
Якщо канал СТБ вважає, що цей чиновник "ЧМО", то вона повинна подати на нього до суду і довести свою позицію...
А не викласти репортах і забути про це.
Він перший скаже "поцілуйте мене в ду....у" і правильно зробить, бо вони знов не довели справу до кінця.
Я не буду їх боятись і поважати, бо вони беззубі.
Вони або друкують заказуху абсолютно не маючи підтвердження тих фактів про які пишуть, або в новинах тупо розказують на передодні свят під виглядом розслдідування, яка класна водка "хортиця". Яка до них може бути повага?
Тепер щодо чиновника.
В першу чергу у кожного з нас протягом дня є свої задачі які ми плануємо, зустрічі, у його випадку наради і тому подібне. Чому вони не поважають його час?
А насправді у всьому є людський фактор, редакція дала завдання , але до нього потрібно було підготуватися, тобто просто в довідковій київської адміністрації знайти номер цього чиновника, підняти трубку подзвонити і зробити всього лише наступне: "Доброго дня, Вас турбує національний канал СТБ, ми б хотіли Вам задати декілька запитань щодо підготовки Києва до травневих свят і плану проведення Дня Перемоги. Відповідно до такого то закону ми маємо праву просити інформацію і отримуваити її безперешкодно і т.д. і т.п. Коли Вам зручно з нами зустрітися?"
Але канал просто прийшов до міськради, не застав звісно чиновника в кабінеті і почав чекати його на вулииці..Втратили свій час, поставили в дурне ставноище чиновника, спрвокували його і зробили ЧМОМ.
Люди які не поважають себе не поважають інших. Так припустимо "воно царьок", але він таким і залишиться, бо ніхто з тих кого він образив не заставив його відповісти за те що він вчинив.
А відповісти, то означає, довести що він діяв проти законно, то означає подати за образу, або перешкоджання пресі в суд і там довести, що він перешкоджав пресі..
А доти, це лише "пук у повітря" він виклилкав масу обурення у нас на форумі і може ще на якомусь форумі і все
Які правові наслідки для цього чиновника? Жодних