Азаров не посоромився взяти 40 тисяч матеріальної допомоги - декларація
Прем'єр-міністр України Микола Азаров оприлюднив свою декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2011 рік.
Таку інформацію розмістив Урядовий портал.
Сума одержаного Азаровим у 2011 році доходу склала 837 264,01 гривні. З них 509 902,79 гривні становила заробітна плата. Азаров отримав також 245 941,22 гривні дивідендів, процентів. Матеріальна допомога – 40 620 гривень.
Дохід членів родини (дружини – Азарової Л.М.) дорівнював 73 274 гривні.
Азаров має право користування земельною ділянкою площею 3998 квадратних метрів, житловим будинком площею 594 квадратних метри і квартирою площею 190 квадратних метрів. А також гаражем площею 40 квадратних метрів.
У дружини земельна ділянка площею 1500 квадратних метрів.
Власного авто чи інших транспортних засобів у Прем'єр-міністра немає. А дружина користується автомобілем Lexus RX-400 H, випущеним у 2006 році, з об'ємом двигуна 3300 кубічних сантиметрів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Кабміном мітингувальники вимагають повернути їхні вклади у житло
На утримання майна декларанта і членів родини в 2011 році було витрачено 60 850 гривень.
У Азарова на рахунках в банках зберігається 1 368 514,92 гривні. У дружини – 182 000 гривень.
Джерело: <a href="
http://gazeta.ua/articles/politics/_azarov-ne-posoromivsya-vzyati-40-tisyach-materialnoji-dopomogi-deklaraciya/432190">Gazeta.ua</a>
а
На патріарха Кирила подали до суду за незаконне збагачення
В Замоскворецький районний суд Москви подано позов про незаконне збагачення Володимира Гундяєва (патріарх всієї Русі Кирило) та Лідії Леонової, яку предстоятель назвав своєю троюрідною сестрою. Позивач - колишній міністр охорони здоров'я, а нині священик Юрій Шевченко.
Як розповів син екс-міністра - Юрій Шевченко-молодший, який діє в інтересах сім'ї, мета поданого позову - побачити меблі з квартири патріарха в Будинку на набережній, який постраждав від будівельного пилу в результаті ремонту, затіяного дочкою позивача: "Позов заявлений до власника квартири Володимира Гундяєва і жінці, яку я особисто не знаю і яка подавала позов про відшкодування збитків", повідомляє "Фонтанка".
За словами Шевченка-молодшого, оскільки вони виплатили за результатами минулої судової тяжби майже 20 мільйонів рублів, то, значить, мають повне право розпоряджатися меблями з квартири патріарха, яку нібито довелося викинути і замінити на нову. Це, згідно з документами, представленими у суді, обійшлося Леоновій в 2 мільйони рублів.
"Нехай віддадуть нам ці стільці, - говорить Шевченко. - Може, я їх на аукціоні продати зможу".
Позов про незаконне збагачення був поданий до суду 5 квітня, проте тоді він був відхилений у зв'язку з тим, що сім'я Шевченко не виплатила 20 млн руб. сім'ї патріарха. 16 квітня, після виплати боргу, позовну заяву було подано знову, проте рішення про можливість його розгляду буде прийнято протягом найближчих днів. Також на цьому тижні має вирішитися питання про розгляд скарги на перше судове рішення Верховним судом.
Джерело: <a href="
http://gazeta.ua/articles/life/_na-patriarha-kirila-podali-do-sudu-za-nezakonne-zbagachennya/431884">Gazeta.ua</a>
Хто хоче "трошки" підзаробити
-братки так просто бабоси не відстьогнуть.їм приведи-покажи й докажи.
самі колєгі й замовили.мене вражає версія міліції"злочин на замовлдення".коню понятно.не їздив кілер ж на ровері поки хавало цього не побачив і вирішив позбавити світ ще одної морди
(може хтось осудить мене за писанину-але вбита людина явно не благородна)
В РФ того художника вже б спалили
-мені здається там так не ненавидять ВР як в нас.більше премєра й президента.а в нас кожен 3й бажав би цього.шкода що більшість там часто не присутні.якшо б й нахлинула пожєжа