А що Бі-Нет Ви не включаєте в список нормальних провайдерів?
Вже довший час мучаюсь (і як виявляється не лише я) з невіришеною проблемою цього опеатора.Ось, я вже не раз описувала - "і вони завжди говорять, що то в мене віруси. Хоча за день до їх приходу я перевіряла доктором Вебом.Вони завжди його включають ще раз і кажуть, що тепер буде добре, бо Веб знайде вірус. І йдуть. Веб, звісно нічого не знаходить, а проблема тягнеться рік"(с)
Наприклад, зараз - поки набирала це повідомлення уже 2 рази зникав звязок. А вночі майже зовсім не можу користуватись інтернетом. І таке буває постійно - і після переустановки Віндовса також проблема не зникає. І після зміни антивірсника...Колись в Б-неті працював Сергій. То він ходив на дах і такого роду проблеми на довший час зникали. А тепер - глухо. Прийдуть, скажуть, що проблеми - в компі. Як завжди зроблять одне і теж - включають Веб і очищення ПК(що я і без них роблю постійно!).І підуть, а інет як зникав так і зникає. І сусідам, до речі, також кажуть, що їхні проблеми - у іхньому ПК.
Он і ЯЯ мучиться. Та ми поки що вірні дівчатка - все віримо, що наш "коханий" провайдер виправиться.