Цитата: kac від Сьогодні в 10:46:15
користувачі NetGroup а ви замітили що тарифи змінились?
А ціна підключки ще не змінилась ? (так само 270 грн)
Цитата: ulgur від Сьогодні в 17:01:58
(так само 270 грн)
ога
На даний момент підключення до мережі Інтернет в ISP Netgroup - Калуш по кабелю в Калуші, Брошневі та Болехові становить - 190 грн.
Відповідь від: 19 Травня 2012, 18:24:56
користувачі NetGroup а ви замітили що тарифи змінились?
тиц
Ці тарифи діють уже на протязі трьох місяців!
Відповідь від: 19 Травня 2012, 18:25:36
мені просто стало цікаво і вирішив подивитись а тут таке діло:)! того року в цей час форум гудів про тарифами на інтернет і київстар)
До речі, ось нові тарифи від Київстар, в яких начебто збільшуеться швидкість, причому і абонплата теж дещо зростає)))
Єдиний плюс, це те що ті хто підключився раніше до Київстар, в тих тарифні плани залишуться без змін, а от нові абоненти вже будуть підключатись на нові тарифи!
http://kyivstar.ua/ru/press_center/news/releases/?id=27106Відповідь від: 19 Травня 2012, 18:31:58
того року в цей час форум гудів про тарифами на інтернет і київстар)
Гудів тому що Київстар якраз тільки но почали було включати тої весни, а зараз ажіотаж дещо спав, тому й форум мовчить)))
Я от думаю що десь наступного року, можливо й навіть через 2 роки форум оживе повідомленнями про те, що інтернет від київстар пропадає, глючить, etc...
Роблю таке припущення, оскільки київстар підключення робить кабелем в звичайній оболочці, який має застосовуватися для внутрішніх прокладок, в принципі таким кабелем колись всі провайдери Калуша робили підключення, проте зараз більшість використовує кабеля в товстій оболочці для зовнішних робіт, що набагато надійніше!
Ну що ж поживем - побачим, з власного досвіду знаю, що такі кабеля через 2 - 3 роки починають давати про себе знати:
перетираються, тріскають від морозу, сонця, etc...