Мінусів для звичайного користувача можна і не помітити проте те, що помітив я:
1) Проблеми з ДНС - довгий пошук нових сайтів.
2) Те, що казав Володимир - завантаження "важких" файлів при швидкості в 10 Мбіт - швидкість поступово падає, тобто автоматиче обрізання завантаження канала.
3) При будь-яких проблемах з з'єднянням - час реакції від 1 дня до тижня. Хоча служба підримки працює цілодобово і говорить чесно в чому проблема.
4) Торренти - на "їхньому" сайті (берлога.нет) дофігіща піратки, а оскільки я ярий борець за авторські права то мене це просто вбиває. Для чого представляти себе одним з найкращих і при цьому сприяти піратству.
5) На даний момент акція по підключенню це набивання клієнтури, кількість якої дане технічне обладнання не в змозі витримати.
6) І підключення за 500 грн. - це фігня оскільки люди, які підключають інет працюють в якості субпідряду і в будь-який момент можуть бути відключені а довести комусь щось нереально.
7) ІР-адреси - вашу адресу використовує одночасно від 5 чоловік. І з цим нічого не зробите. При доволі специфічних запитах виникають помилки.
Можу продовжити далі але здається досить.
Можу чесно попросити вибачення в наших місцевих провайдерів за критику - КС недалеко втік від них. Хоча щодо маркетингу далеко переплюнув.