Короче казали, що раз уряд дав дозвіл будувати у Калуші, значить керівництво міста запевняло, що забезпечить окупність.
Кажуть будуть розбиратися з керівництвом палацу.
То частково мабуть і правильно.
В льодовому працює моя однокласниця й тому мені трохи відома ситуація з середини.
Як я зрозуміла, там ситуація така:
Калушани, у уособлені Дороша, хотіли мати Льодовий палац
Насалик той палац зорганізував, через державну програму розвитку хокею
Побудувати його побудували, проте як і усі інші споруди така потребує інфраструктури й насамперед забезпечення електроенергією (й найдешевшою чи просто дармовою бо її там треда дуууже багато)
А у міському бюджеті не знайшлося коштів для конструктивного вирішення такої умови, тому й вирішили як найпростіше - "увімкнути палац у розетку"
Передбачити, що за умов такого забезпеченя електроенергією палацу він буде дорогим "задоволенням" можна було, та найгірше це те, що страждають жителі довкола через спад напруги у мережі
Думаю, що влада планувала вирішити це питання та має намір це зробити з огляду на те, що біля Льодового планують спорудити Аквапарк
Ще одна, як на мене, хибна думка - це те, що палац мав окуповуватися за рахунок місцевих відвідувачів аматорів - такого не може бути у принципі, бо ... не може бути, тому що навіть за ціною собівартості години часу катаня поділеною на нормативну кількість відвідувачів - то дуже дорого для калушан