робіть все можливе і неможливе , щоб вам було зручно
Так на низовому рівні це означає - прибирайте сміття за собою і іншими, не давайте рагулям смітити, клеїти оголошення і малювати по стінах і т.д.
Але проблема у тому, що від того якість медобслуговування наприклад, чи освіти, чи глобально економіки не покращиться.
Для того ми обираємо собі депутаті, а ті формують уряд.
А люди у нас голосують хто як, лиш не за розумом.
Досі згадую Шевченка з його возінням на Буковель і як мій сусід казав, що треба за нього голосувати, бо він якусь дорогу зробить чи ще щось...
Ну тут без коментарів...
Єдине що скажу про Коха.
Заперечте мені і йому на його фразу, що нема з кого в даний момент вибирати.
Про те, що за 3 роки нічого не змінилося на краще - то значно складніше і дискутивніше питання. Можна ще туди доплести гіпотетичне ТАДове, а що було б якби не було майдану і тоді можна взагалі ніколи не закінчити, бо то взагалі дурня.
Але от з кого?
Саакашвілі, Савченко, Тимошенко???
Ну чесно?!
Що може Садовий?
Яка політична партія чи громадянський рух є зараз в державі, за кого реально варто було б проголосувати на наступних виборах?
ББА от пише про міфічних олігархів...
Та не міфічні вони, а цілком реальні.
бо не має так бути, що в одній державі одні здихають з голоду а інші "версалі" в Пущі-Водиці будують. І байдуже, що він може 30% з тих грошей чесно заробив.
Будівництво в заповідних зонах, на охоронних територіях, в реліктових лісах...
То все реальність і то все наслідок того, що люди даремно померли на майдані, бо зміна влади не привела з собою зміну системи, а саме за то стояв майдан.
І не можна сказати, що людьми скористалися, бо ж і сьогодні ті що голосували за Порошенка - кажуть що і не було більше за кого.
З останнім я не згідний.
Бо то як в якомусь фільмі казали:
- так ти ж хоч попробував би. Ти ж не пробував...