Попри ті реформи, які пропонує Евросоюз і США в країні спершу треба провести свої. Звісно вони не популярні. Ті свіжопризначені міністри-камікадзе мають згоріти від непопулярних рішень і чесності-прозорості. Але чи є серед них такі? Може краще їм лише робити вигляд проведення реформ і буде шанс "незгоріти" і залишитись на посадах? Та й що вони можуть без чужих грошей? Сьогодні я бачу деребан посад - свісно бюту потрібні свої люди, свої менти, свої судді. Нажаль реформи вдарять по простих громадянах, тобто мільйонах - інакше як зекономити гроші. А поки я бачу повно інвалідів навколо себе, які мають великі хати і майже живуть в Італії. Плодючих матерів що живуть за рахунок фіндопомоги. Повно валютчиків в місті, покупців-продавців фальшивих мед довідок, злодіїв колективного майна, фінансові піраміди церков, хабарництво в міліції, продуктово-промисловий фальсифікат... І камуфляж, який всього цього не помічає... Може це не остання революція. 1 -помаранчева (хвіст-голова), 2-пірамідальна(хвіст-голова-голова...), яка б мала мати стратегію хвіст-голова-голова-хвіст. Якщо зміни не дійдуь від голови до кожного міста, села, родини, прийде третя, але краще не було б. Маски не пізно вдягнути, але краще пропонувати інтелект!!! Мобілізіція інтелекту! Міністр культури має змести все те гламурне лайно з ТБ. Я би сказав, поручити це СБУ. Забрати частоти в олігархів-пропагандистів і націоналізувати - демонструвати національний продукт вдень а не в 2 ночі. Пам"ятаєте, з фільму бригада, Белову пропонували купити частоту, щоб впливати на вибори. В радянському союзі були і свої плюси - демонстрація солідарності різних народів. В мене навіть була дитяча книжечка, де були малюнки всіх народностей Союзу - киргизи, таджики, словяни. Нам потрібна така пропаганда, принаймні, коли настав час будувати країну. Ми маємо чути усіх, влаштовувати концерти кримчан і інших народів в нас, керувати цим, а не пускати на вплив законів шоубізу. Це повна байдужість і анархія призвела до воєнного стану на сході - півдні країни. Не варто судити східняків, кримчан - вони виховані брехливою пропагандою. Я не можу особисто звернутись до Нищука, яле сподіваюсь журналісти спитають, які цілі в нього стоять в питаннях єдності і культури народів.