Гикач неправий і ось вам підтвердження.
Комусь було вигідно зробити розгін майдану. Кому?
Задайте собі це питання.
Аж ніяк не Януковичу.
Це вигідне опозиції, але без окулярів видно. що наша опозиція дуже неорганізована і на аж такі провокації просто неспроможна.
З трьох опозиційних сил таке могла організувати лише Свобода, але тільки при умові, що фінансування і планування було з Кремля, а Свободу лише використали, так як це вже було у Львові на 9-те травня.
Я не стверджую, що Свобода там замішана, але стверджую, що там замішаний кремль.
Ось відео із сайту МВС
На відео видно, що справді якісь люди у масках кидали каміння і запальні суміші.
Питання. Це студенти принесли запальні суміші і тримали їх до 4 00 ранку, щоб почати кидати саме тоді???
Чому ялинку привезли о 4-тій ранку, А НЕ В ДЕНЬ??
Хтось подбав, щоб відбувся повний сценарій.
1. зігнали беркут.
2. Привезли йолку.
3. Задіяли провокаторів з камінням і пляшками.
4. Дали беркуту вказівку "фас".
ХТО?
Кажуть, що якраз о 2 00 опозиційні організатори забрали з майдану звукове обладнання. Дехто навіть звинувачує опозицію у тому, що вони знали і кинули дітей на призволяще. Не знаю. Не думаю. Ще раз кажу, що ні Кролик ні Кличко таке б не змогли організувати. Та й Свобода б на таке не пішла, бо про то б рано чи пізно всі б дізналися.
Тоді напрошується висновок.
Раз Азаров каже, що без поняття хто дав наказ розганяти, то або то організував кремль з відома Януковича, або хтось вирішив киданути Януковича. Питання тоді, хто міг дати наказ без відома влади?
Відповідь від: 30 Листопада 2013, 17:25:09
Ще на відео видно, що місце провокації далеко від тієї "стели" де кучкувалася основна маса демонстрантів.
Явна провокація з використанням беркуту з Криму і кількох східних областей.
Відповідь від: 30 Листопада 2013, 17:29:30
А от кого купив кремль
http://www.unian.ua/news/608492-nachalnik-militsiji-kieva-zayaviv-scho-sam-dav-nakaz-berkutu-yti-na-maydan.htmlВідповідь від: 30 Листопада 2013, 17:31:28
Ха. А може і Гамерика постаралася
Тоже варіант. Мотив був, можливість теж мали
Відповідь від: 30 Листопада 2013, 17:42:04
Бо Путіну в принципі не було мотиву. Він вже і так Яника підм'яв.
Ну просто не вірю я, що то само собою сталося і Начальник Головного управління МВС України в м. Києві Валерій Коряк отак собі взяв і киданув Кримський беркут на змерзлих студентів. Не вірю!!!
А от що Янукович аж настільки затупив то ще могло бути.
Відповідь від: 30 Листопада 2013, 17:44:44
Є ще один варіант.
Внутрішній.
Хтось з олігархів, чи група олігархів, яким зростаючий на силах Янукович був невигідний і вони підкупили мєнта... далі все те ж саме.