17 років 4 місяці 22 дні
— Люди ни о чем не говорят.— Ну как это может быть!— Да-да. Ни о чём. Сыплют названиями — марки автомобилей, моды, плавательные бассейны и ко всему прибавляют: «Как шикарно!» Все они твердят одно и то же. Как трещотки. А в кафе включают ящики анекдотов и слушают всё те же старые остроты или включают музыкальную стену и смотрят, как по ней бегут цветные узоры, но ведь всё это совершенно беспредметно, так — переливы красок.Рэй Брэдбери. 451 градус по Фаренгейту.
Як то там ще є люди, які пішки ходять
продай всі телевізори і купи собі Джип
Як на мене Мерседес 123 на кожен день по нашим дорогам саме те. В кого є можливість то 124-й. А 140-вий то взагалі не має рівних по комфорту
Чомусь всі думають що для наших доріг, чи що у нас таке, джипом їздити краще.
Цитата: klaus_frank від 16 Червня 2013, 20:10:22Чомусь всі думають що для наших доріг, чи що у нас таке, джипом їздити краще.Так. І я так думала. А що ні? Ніколи не мала машини, а тепер замаячила невеличка можливість взяти щось дуже недороге, але практичне. Тому і звернула увагу на УАЗ Птріот - ним і в гори і по ямах, і по глибоким калабаням. Має рамну конструкцію. Ще тепер впав в око Рено Дастер - тієї ж цінової категорії, але там стільки електроніки - що то, напевно не є добрим у наших умовах. І налаштовувати треба в сервісі то все, тай закоротити може....Що мене цікавить в машині - прохідність, комфорт, щоб була велика, тобто, щоб мала багато місця на ноги мого "водія"(він високий і довгоногий) практичність, безпека і не дуже розхід та дороговизна обслуговування(щоб можна було підремонтувати у власному гаражі). Все, недорого не получиться, ну хоча б розумний компроміс. Ще мені порадили Фіат Дабло. Чи варто хотіти Рено чи Фіат?
читав у відгуках про уаз патріот що якість зборки жахлива , розхід гіганський , сама конструкція застаріла. Раджу взяти будь що інше іностранного виробництва. Той же черрі тіго попри те що китаєць якістю кращий в рази , та й розхід там набагато менший , але і його краще не купляти. З усього вами перечисленого Рено Дастер найоптимальніший вибір. А найкраще купіть Москвич 412 , він дуже міцний , комфортний , майже не ламається , ремонт обходиться не дорого .
пристойний і надійний паркетник.
Це ілюзія.....дуже небезпечно і ненадійно працює в наших умовах електроніка, яка обслоуговує двигун, трансмісію. Притому навіть Бош (датчики і агрегати) відчувають себе не затишно на наших шляхах-напрямках.Метал дуже тоненький на Рено. Пласмаси забагато, в тому числі знизу...
Чак - такий транспорт мене не цікавить - на ньому з дитиною у любу погоду і на далекі відстані не поїдеш.
Мені треба сімейну машину і все- таки - з можливим прицілом на підзаробіток по перевезенню чи пасажирів чи середньогабаритного товару.
П.С. А у того велика немає болотників - попа буде брудна і немає багажника
Двоє дорослих і 6-річний хлопець на своєму "Зайчику". Вчора по місту 15 км. Сьогодні за містом -- 25 км.
Не буде ні сімейної машини, ні підзаробітку нормального. Б
Якщо чесно, коли женеш по лісі, про бруд на попі найменше думаєш!
Цитата: klaus_frank від 30 Червня 2013, 21:03:06 пристойний і надійний паркетник.Я паркетника не хочу((. Рамна - значить - безпека не помнеться в разі, не дай Бог, аварійної ситуації ( чи я знов помиляюсь?). І ремонтувати УАЗ можна без сервісу. На їх сайті пишуть, що у них вся начинка іноземна і покращена та надійна.Про Рено читала ось такий відгук: Цитувати (вибране) Це ілюзія.....дуже небезпечно і ненадійно працює в наших умовах електроніка, яка обслоуговує двигун, трансмісію. Притому навіть Бош (датчики і агрегати) відчувають себе не затишно на наших шляхах-напрямках.Метал дуже тоненький на Рено. Пласмаси забагато, в тому числі знизу...