Я пишу про те, що там бачила ОСОБИСТО!!!
у майдані також є пункт - ЗА ОБСЛУГОВУВАННЯ
Відповідь від: 20 Липня 2010, 18:17:30
а щодо АНТИРЕКЛАМИ - то в такому разі - я УСІМ кафе (у котрих буваю) тут таку роблю
Відповідь від: 20 Липня 2010, 18:18:55
коли офіціант НЕ здатний щось рекомендувати чи пояснити, що там у меню написано! - там же ж меню українською написано!
ну, і що з того, що у меню написано - у гідних закладах, то просто офіціанту кажеш, що ти би хотів з"їсти
до прикладу - "якийсь ситний салат з майонезом та печінку з гарніром" - і вже офіціант тобі пропонує віповідні страви з меню - у "Вежі" то тобі сунуть оте меню, а що воно там із себе представляє у тім меню - офіціант не знає.
у "Майдані" для порівняння - то я вже навчилася говорити інакше - "А що у Вас є???" - і офіціанти відповідають - "Як добре, що Ви запитали"
Відповідь від: 20 Липня 2010, 18:25:49
Шановна пані ЯЯ, я ж не виправляю ваші помилки?! Підморгую
Якщо на те пішло, то приставка б пишеться окремо зі словами Та подивися хочаб у них на рахунок
Давайте без обід. Дружбани
про те, що я у граматиці не сильна - то широко відомо тут на форумі - й я дуже позитивно ставлюся до виправлень
а той приклад, котрий Ви мені навели - то вже "чіпляння" - бо то лише описка
Я буду відстоювати думку, що серед ВЕЛИЧЕЗНОГО Підморгую вибору кафе і ресторанів в Калуші - Вежа, то не є найгірший варіант! згода
а про це - то читайте НЕ МОЇ відгуки про "Вежу" вище у цій темі
ОБРАЖАТИ НІКОГО З ФОРУМІВ НЕМАЮ ЖОДНОГО НАМІРУ - тут на форумі - то виключно висловлюю власну думку з приводу...