Саянка - пані, щось то Ви тут ГОНИТЕ, була у ВЕЖІ кілька разів - офіціанти сидять за барстійкою - насіння лускають, на тебе дивляться так - начи ти до них додому приперся, а вони тебе не кликали.
Щось я такого жодного разу не бачила, щоб на "Вежі" насіння лускали.
До речі, тут діляться досвідом про кафе в Калуші, і як на мене, то не так їх і багато. А тих, які ще й би могли похвалитись і сервісом, і кухнею, і ще й інтерєром, то взагалі: раз, два и всьо. Бачу, дуже хвалять Асторію. Та, що в тій Асторії особливого? Кухня - смачна, не спорю, але стосовно обслуговування, то фраза
...на тебе дивляться так - начи ти до них додому приперся, а вони тебе не кликали... якраз про цей заклад. Особливо, коли сидиш на вулиці.
Та подивися хочаб у них на рахунок - там у кінці написано - "за обслуговування" - таке є для тих офіціантів
Ще жодного разу не бачила, щоб на Вежі писали
за обслуговування, а от в "Асторії" і "Майдані" є пункт
Сервіс. Якщо хочете облуговування на висоті, то його, на жаль, в Калуші немає ніде. Хіба, в Меркурії. І, то, якщо обслуговують VIP персон. Гарним облуговуванням, можуть похвастатись ресторани Франківська, і то одиниці. Серед який Вольяж, Шансон, Парк готель і ще пару.В першому офіціанти ще й англійською володіють, щоб не заплямувати честі закладу!!! Але, ті хто там був, знають які там ціни!!! Тому маємо те, що маємо! Ми хочемо смачно їсти, гарно сидіти і за це платити копійки! Так не буває
Тепер для пані
ЯЯСлово «Фондю» заимствовано из французского. Fondre означает «плавить», fondue — «расплавленное». Настоящее фондю готовят в Швейцарии. В соответствии с оригинальными рецептами для приготовления фондю используется сыр.
Существуют также фондю из мяса, рыбы и сладкие. В последние годы фондю завоевывает популярность. Это особый способ принимать гостей, когда все сидят вокруг кастрюли для фондю часами и каждый обмакивает в содержимое кусочек хлеба или мяса.