Привіт всім, вже забув про дану тему. Хочу написати про колибу за мостом, що веде на Добрівляни.
1. Інтерєр - 9 - немає бетону, штукатурки, гіпсокартону, і інших досягнень цивілізації , декілька літніх альтанок, одна з вікном, і ще декілька закритих кімнаток. Хто був ,той знає.
2.Обслуговування - 9 Ну, це особисто для мене. Завжди залишаю офіціанткам "на чай", тому до мене завжди уважні і посміхаються.
3. Якість страв - 10. Спочатку сало з часничком, чорний свіжий хліб, салат з помідорів, потім картопелька "по-гуцульськи" теж з легеньким смаком часничка і інших спецій, квашені огірочки, і насамкінець шашлик. І все це під пляшечку "Княгинин Люкс", яку до речі зі слів офіціанток возять з заводу. Особисто я там жодного разу не попадав на "лівак". Повірте, таке меню залишить найкращі спогади. Ото пишу, і аж слинка потекла.
4. Ціна - 10 Сумніваюсь , що в Калуші є дешевше, такої ж якості.
Є ще два плюса даного закладу і один мінус.
мінус в тому, що пішки чи на маршрутці туди ніхто не стане добиратись, одночасно це є плюс в тому, що там немає шмаркачок типу "чай-кава-капучіно", що слинять по дві години одну каву, стріляють очима, і корчать з себе "благородних дєвіц". Відповідно + в тому, що раз їх немає, немає і дітваків, які прийшли заради вищевказаних "дам". А другий плюс - що мало відвідувачів. І завжди вільний столик, чи кімнатка знайдеться.
Раджу взяти таксі, і спробувати. Особисто я дуже задоволений даним закладом. Правда влітку відвідувачів багато, хоча.....