Нагадую, що призначенням цієї теми є головно оцінювання закладів, а не їх обговорення. Мабуть доцільно створити тему для обговорення окремо. Пропонуйте свою назву. Напр "Обговорюємо відомі заклади харчування", або "Як, чим і де нас годують".
Юрко, а як можна визначити критерії оцінки без обговорення?
Відповідь від: 19 Серпня 2009, 18:37:58
Як на мене, то тема потрібна бо - потрібна, але з обговоренням. Юрко
Але на власний розсуд почну не з інтерєрів, а з ... якості помиття посуду. Перепрошую але з цим у Калушських кавярнях нездоланна криза. Єдине де проблема подолана то "Кондрат". Далі утотожнєння - у Калуші ресторанів немає жодного! "Асторія" - то лише кафе, просто великого розміру. "Кондрат" - то бар. Далі й продовжувати немає сенсу, а "Меркурій" - також кафе. За визначенням ресторани вони повинні бути іншими, й перш за все іншим повинно бути меню.
Далі по порядку - на мою думку
перше місце посідає саме "Кондрат" - чому?
1-чистий посуд
2-працівники кухні чи не єдині у місті, що працюють у рукавичках (принаймі - працювали)
3-страви - смачно, й для Калуша - оригінально, хоча то звична єропейська кухня (до речі - роботу кухні сумлінно контролює сама газдиня закладу, а коли кухарка не справляєтьця, то ту звільняють й газдиня працює поваром!!!
- бачила таке особисто й куштувала страви, що їхприготувала газдиня (нажаль не знаю як її звати, але її я визнала - молодець)
4-бар не поганий, як для Калуша то добрий, але бачила кращі.
5-обслуговування - було хороше, тепер, нажаль, погіршилося (але Юрко, якість обслуговування, то не лише уважність та швидкість - тут ще потрібні знання фаху бармен офіціант та вправність)
до речі - кращий офіціант котрого я бачила у Калуші, наразі працює у Буковелі
6-інтерєр, не надто - але плюс у тому, що регулярно проводять ремонти, погіршився (на мою думку) й вигляд літнього майданчика - камяні стіни варто було помити й довести до ладу клумби.
7-шкода, що цього року немає літнього меню, страв які готувалися на літній кухні.
8-ну й нарешті - ціна - хороша у доброму розуміні - відповідає якості страв та розсташуваню закладу.