Привіт всім. Чесно кажучи трохи застарий ходити по кафе, але про деякі напишу бо враження є.
Корона - в Підгірках, думаю знають всі. В певний період, коли жінка була на сесії харчувався там і двічі на день.
1. Інтерєр. Після того як власники віддали фактично всю площу під ігрові і добудували збоку столовку інтерєр назвати таким важкоко - звичайна столовка, але з однією кімнатою що закривається від сторонніх. Стіл на 8-10 чол, витяжка і т.д. Тому за інтерєр як кафе - 4. Хоча в принципі добре попити можна і там, але тільки в кімнаті.
Трошки відступлюсь від теми, але думаю це варто написати. Працюють там барвуменшами дві дівчини Іванки. Виходячи з того, що буваю там нерідко записав телефони обидвох і тепер замовляю страви по телефону, і поки приїду - все готово. Особливо це добре в ввечері в вихідні - йдем попити - подзвонив і забронював кабінку.
2. Обслуговування. Виходячи з вищевказаного і зважаючи на те, що до мене, як до постійного клієнта ставлення особливе - за обслуговування ставлю 9. До речі на день міста, коли всі кафе ввечері були забиті я по телефону забронював ту кімнату і за півгодини поки ми з друзями зловили таксі і приїхали стіл був повністю накритий.
3. Якість страв Тут однозначно 9. 10 не ставлю - боюсь перехвалити. Хоча мені здається що вони починають портитись. До речі асортимент там невеликий але солянка, деруни будь-які особливо "по-угорськи" відбивні і інші страви під замовлення - на висоті. Декілька днів тому спеціально під медову з перцем замовили сало............ Не хочу багато писати, бо від одної згадки слинка тече.
4. Ціна Я так розумію - чим нища ціна - тим вища оцінка. Якщо так, то 10. Солянка, якщо не помиляюсь 6-7 грн. Деруни - 7 грн. Для порівняння на мої 88кг солянка і півтора порції дерунів на обід цілком вистачає. Ціни на інші страви не напишу - боюсь помилитись, та й дивлюсь на них мимовільно незапамятовуючи. Для прикладу пару днів назад ми сиділи троє коли літри Немиріва До речі боячись підробки і підпорченого настрою його ми принесли з собою, що офіціант дозволила. Замовили 400 гр. сала зі спеціями 3 тарілки різних салатів, 3 відбивні з картоплею, хліб, потім ще по 50грам, бо було замало і по розливному пиву для фіксації випитого і зїденого і по каві. Обійшлось нам це в 180-190 грн+ чайові.
Скажу чесно наступна пянка тільки там.
Відповідь від: 13 Грудня 2008, 18:56:41
Лагуна Був вчора. Зустрічався зі знайомою по роботі.
1. Інтерєр. Не біда, підремонтувались. Є два зали - для курящих і ні. Радує, майже Європа. В залі для курящих - хоч сокиру вішай. Можливо курять всі і по-три зразу, а можливо витяжка слабка. Я кинув курити 4 місяці тому і тютюновий дим мені противний. Пішли в зал для некурящих. Зал великий, і сценку невелику прибудували, хоча враження тієї ж столовки - прямокутні столи, проходи вузькі, звичайно не ресторан, але в цілому не біда. Оцінка 7.
2. Обслуговування. В меню страв достатньо, але як виявилось замовити наявні мені вдалось з третьої спроби. Мясних страв немає. Шок.Ми замовили салат і чай для неї і дерун "по-угорськи" та каву для мене. Спочатку принесли чай і каву. А я чомусь вважав, що каву-чай подають в кінці. А можливо це треба сказати при замовленні? Я не є великий знаток правил поведінки в таких закладах, але думаю офіціантка мала принести моє блюдо і блюдо дами одночасно а не з різницею в 15 хвилин. Добре, що моя дама відсунула свій салат, і чекала поки принесуть мій дерун. Як це мало виглядати - вона їсть, я дивлюсь на неї, а потім навпаки? Тому оцінка 6. До речі під час замовлення страв включили музику та так, що офіціантка читала замовлення по-губах, поки не нагнулась до мене. Добре, що та пісня була одна - попоросив більше не включати.
3. Якість страв Ну, тут веселіше. Дерун мені сподобався, та й кава теж. Можливо моя оцінка не є обєктивною з першого разу за довгий період але я ставлю 9.
4. Ціна. За все 32 з копійками. Дав 40 без здачі. Сказав за те, що дали спокійно посидіти. Чесно кажучи, як на таке замовлення ціна зависока. Хоча, можливо, я не розбираюсь в цінах. Але моя оцінка 7.