Ми з Рибкою мали нагоду знову протестити "Вежу".
Казали люди, що там повністю поміняли кухню. Отож ми пішли на корпоратив.
Описуватиму лише сам заклад, а не організацію корпоративу.
Отож, найперше мушу сказати, що на відміну від корпоративу, що відбувся у рік відкриття "Вежі", цього разу ми хоча б не були голодні, коли поверталися додому
Інтерєр.
Він звісно не змінився. Правда цього разу було значно більше світла (ламп) і від того інтерєр втратив всю свою "замковість". Ну але інтерєр то діло другорядне...
Страви.
Салати і холодні закуски були смачні. Все, що попробував - сподобалося. Всього було доволі багато і завдяки тому, ми не залишилися голодні. Доганялися твердим сиром.
Принесли "жульєн". У лапках, бо відразу згадалася передача "мастершеф". Він був їстівний, але їсти його бажання не виникало. Рибка може потім опише промахи у технології його приготування.
Принесли тушковану рибу з овочами. Хоч там нічого мудрого і не було, але з теплих страв (саме теплих, хоч офіціанти ї розносили їх миттєво, страви були теплими) ця мені сподобалася найбільше. Не було ані гостроти, ані пікантності (враження, що не використовували жодну приправу, навіть сіль), трішки забагато цибулі і моркви, від яких страва була трохи за солодка. Але загалом то було найїстивніше.
Був борщок з "круасанами з фаршем". тут все було ОК.
А далі принесли крученики, з курятини. Чесно кажу, їв з ввічливості і дуже трохи. Запах - як на птахофермі.
Потім ми вже просто іронічно дивилися на нове принесене блюдо, бо воно виглядало, як комбінація з того, що залишалося з перших трьох і не було зрозуміло, чи воно готувалося з свіжих продуктів, чи з того що гості залишили на тарілках
Ну, знаєте, типу, мясо з першої страви, гарнір з другої, підлива з третьої.
Ми поприколювалися і я спробував гриби. Виявилося, що вони не з залишків жульєну, бо там були печериці, а тут білі.
Але...
Мабуть то колись були мариновані білі гриби, які тепер засмажили. Іншого пояснення я не знаходжу. Рибка тупо виплюнула в салфетку.
Загалом, якщо попереднього разу оцінка кухні була "-1", то зараз можна поставити "3", за закуски і борщок.
Але то 3 дуже натягнуте, та ще й за рахунок...
Обслуговування.
Тут було Гуд! Молоді дівчата (2) і хлопці (2). Працювали, як на конвеєрі. Не літали стрімголов, але рухалися як бджілки. Молодці.
Що цікаво, що після десерту поміняли тарілки, хоч мабуть потім вже і не подавали більше ніяких страв (ми пішли швидше, тому не знаю).
От якби, ще така кухня була, як офіціанти, і ...
Музика.
Це був кОшмар!
Хоча, як для Калуша...вже мабуть не варто дивуватися.
Але ж Бандура з Анжеліною теж там співали (минулого разу), і було файно.
Е-ех...
Треба було просто більше пити...
Було б в сам раз. Не чув би ніяких промахів у вокалі та грі, та і взагалі, голова б не боліла від децибел.
А так... Ну кароче ми були не в струї
Не подумайте, що ми якісь сноби і розраховували, що нас буде розважати струнний квартет, концертами Моцарта. зрозуміло, що то НР і має бути пянка-гулянка, але пити гуляти повинні гості, а не музиканти.
Хоча повторюся, тим хто хильнув добряче, було весело і комфортно, бо музики було "довго, сильно і багато".
Загалом я вирішив заріктися.
Навіть якщо наступного року запросять поспівати не Гігу, а скажімо Павліка чи ще когось, я на корпоратив у Вежу не піду. Навіть задурно. Навіть якщо будуть доплачувати. Саме через їх кухню. Бо музику ще якось можна витерпіти, а поїсти хочеться смачно. (іноді взагалі, бодай хочеться поїсти).
Все викладене вище є моєю субєктивною думкою та оцінками. не претендую на їх виключну правильність, але такі вже вони (мої враження і оцінки) є. Тому прошу на мене не ображатися, а поставитися з розумінням по можливості зробити висновки. Всі (підкреслюю ВСІ) будуть у виграші, якщо через якийсь час можна буде з гордістю запросити гостей чи родичів у "Вежу" і опісля вислухати від них вигуки задоволеного здивування. А поки...маємо те, що маємо.