Враження від "Садиби" (це там, де фінська сауна, вул. Фегонівка, здається
):
одразу скажу: загальне враження-"не фонтан", але як для Калуша може бути...
Ходили вечеряти. Отже,
офіціантка ввічлива, вихована, вдягнута в українську сорочку, одразу підійшла, принесла меню (навіть не одне
) І зразу мінус самого меню-старі помяті файли папки, яка, щоправда, цікаво задекорована. На салати довго не чекали, на гаряче-трохи довгенько. Наступний мінус (і думаю вагомий)- гаряче було не надто гаряче
Хоча картоплю пюре подають кульками
І найбільший мінус для мене це затверде мясо ( ціна мяса (по-французьки, під соусом....) коливається в межах 19-30 грн (якщо нічого не плутаю
) ), при чому це зауважили всі
Точно памятаю, що складний овочевий гарнір коштує 3 з копійками
Наступний етап-десерти. Коли я спитала, які є, офіціантка сказала, що лише морозиво ( з фруктами, джемом, шоколадом) Вибору не було
Морозиво - 10-12грн.
Інтерєр непоганий, в українському стилі. Ще не сподобався посуд, тобто його різноманіття-в кожного прибори різні..., стакани з якимись напіввитертими логотипами. І другий мінус - не дуже чисті серветки (маю на увазі з тканини, ті що стелять під тарілку. Якщо точніше, то в них вони з ткані, як з мішковини) - для мене це катастрофа...
Там з 19-ої год є жива музика, правда, не знаю чи щодня. Співає А. Івашина з якимось мужчиною. Досить гарно. Поки що найкраще, що я чула в Калуші.
Сервіс - 6 грн
Отак
П.С. Яка музика в "Чорногорі"?