І де це "капіталістичне чудо" знаходиться? Що тамки є ?
та то біля Еліте,там де капличка - а то збоку. ПАБ "Хамам" чи як...якийсь мол в "китайському" стилі......але до Китайського стилю так як мені до Києва)
меню в них багато чого є! Але в наявності навіть калуського пива немає, тоді коли ми були - то було тільки Оболонь і Зіберт.
Шось поїсти - то хз. Пацани питалися за крильця до пива....теж не було. Дружина хотіла фруктовий салат....в меню він був... а в наявності нема.
Я би оцінив його на 2 з 10... В середині тупо, дизайну нема вообше....акісь китайські чуваки намальовані після євроремонту. В середині десь 8 столиків, таких на 5-7 чоловік. Там навіть вивіски WC нема, а тупо троє дверей....я попав з WC з першого разу, а мій друг попав на кухню до них
В них навіть в меню є холодець
...то певно лиш у калуському пабі є холодці в меню
А по ціновій політиці - то досить дешево. Оболонь розливне коштує 5 грн (0.5), зіберт - 4 грн (0.33)
саме найбільше мене вбиває те, шо називають ПАБ, а в результаті нічого воно з справжнім пабом не має...то може просто так зараз модно всьо називати?
Для прикладу я б радив власнику того "ПАБ"у сходити в шось подібне до справжнього пабу....для прикладу в Франківську Десятка, Панорама, ПІНТА-ПАБ, хоча вони теж мають багато відмінностей від справжнього пабу, але вже хоть йдуть у правильному напрямку.
П.с. найкращий в Франківську це "Десятка" і "Пінта-ПАБ", Панорама - ПАБ - теж не далеко втік від калуського ПАБУ!