Я сам із Сівецької,...буаю в різних кафе нашого міста, але все частіше часто попри відстань йду відпочити в
Касабланку.І щоразу враження тільки позитивні, при чому вражає асортимент страв та напоїв, що там пропонується
.Я бував якось практично у всіх кафе Калуша і Франківська, так не багато є закладів із такими асоритиментами у франківську, а у Калуші тим більш.От заходжу туди....і відчуття що зайшов справді у висококласне, елітне кафе і не тільки за Калуськими мірками, а не забігаловку, де накурено нагаджено .....а в деяких випадках і контингент одні лише діти і п'яниці. А минулого тижня я там був із друзями з роботи.Відмічали день народження співробітника,і він нас запросив...у Касабланку. Атмосфера вражаюча, зали для курящих, і не курящих, приємний і ненавязливий інтерєр. Кухня......взяли салати цезар від шеф повара, шашлички курячі з чорносливом і баклажанові рулетики з язиком, суп гострий з телятини(окрема тема.....це один з
кращих супів які я їв, а повірте я їх їв не так і мало), ...та чого тільки вартував яблучний десерт......яблуко в клярі і запечене в фритюрі...
SUPER!!!Це обєктивно НАЙКРАЩИЙ десерт в Калуші, і з цим думаю кожен погодиться хто пробував??!.
Одним словом, враження чудові.[/color] Бачив що деякі тут пишуть негатив про Касабланку, і чесно кажучи ... склалося враження що ви не в тій були Касабланці, чи пишуть гадості просто заради розваги, але ви сходіть туди, справді сходіть , відпочиньте і вже тоді ви зможете писати як вам. Хоча звичайно ж як кажуть на "вкус и цвет", але в любому випадку на даний момент Касабланка це один із кращих закладів у місті, якщо не найкращий.