чому в нього мішки під очима та як він дівок дурить
?! Я писав? Слухай, бреши та не перебріхуй. Я ніколи не писав, _чому_ у нього мішки під очима і _як_ він дурить дівок!
що ти - згідно з законом - повинен був укласти договір з МР на висвітлення їх діяльності. Ажде КМТ - то є комунальне телебачення й створене перш за все для висвітлення діяльності місцевої влади.
Ти деколи вчитуйся і аналізуй те, що тобі вже давно було написано!
Про який ще до біса договір ти можеш писати, коли:
по-перше, Статут КМТ передбачає висвітлення життєдіяльності міста, а для цього - виділення дотації. Статут, затверджений міською радою, уже сам по собі є тим _договором_, про який ти, як та папуга, торочиш і торочиш;
по-друге, яка нафіг різниця, ким би він був би підписаний, якщо б він і далі б не оплачувався, адже розпорядник коштів один і той самий.
І, передбачаючи твоє твердження, що міг би за договором звернутись до суду, то знову, яка нафіг різниця - звертатись до суду за договором чи (як я й звертався) через невиконання _РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ_ про виділення дотації?! Рішення МР є законодавчим актом у межах міста! а не якимось там договором. РІЗНИЦЮ відчуваєш?
І порада: перед тим, як писати "брєд сівай кабили", учись читати і думати про те, що тобі написали і відповіли, і не один раз. А якщо ти пробуєш ще й писати на юридичні теми, то вивчи елементарні поняття юриспруденції!
і яке тобі було діло до того, що такі твої дії суперечать закону й до позитивного рішення не призводять.
Дєвушка! Якби мої дії суперечили Закону, то я б давно був би "в мєстах нє столь атдалєнних", особливо при тому протистоянні, яке було.
А якщо ти в чомусь ображена на весь світ, то не переливай свій яд на інших, а вий тихенько у подушку.