Ну, спершу противна новина...
Сьогодні суддя Гавриленко оголосив рішення "іменем України" (!), що КМТ ще додатково винне Попа.дюк 16 тис. грн. зарплати (!). А отже разом уже 36 тис. грн...
Класна зарплата, ніхрєна на роботу не ходити (півтори року), а 36 тис. отримай... С
Перепрошую...
------------
Друга новина.
На сесії КМР Нас.алик оголосив, що звільнив Попа.дюк з червня 2009 року.
В той же момент на суді представник Попа.дюк (попередньо їй подзвонивши) оголосив, що Попа.дюк звільнена з 1 грудня 2009 року.
А поставити комусь з них офіційно до відома КМТ (про яке йде мова) звичайно, в падло...
Б
, як ці брехуни мене за
..
------------
А тепер до мого бачення відповідей на пости.
1. Моя думка щодо виходу.
А отже - "маю піти".
2. Я обіцяв, що ліцензію виб'ю, а тоді вже можна йти.
Ліцензія є, а отже вже можу йти.
3. Колектив.
Єдине, що мене спонукає до якихось дій чи не дії ("йти") - це якраз працівники КМТ.
Як тільки скажуть "да пашол ти" - я в той же момент йду. Обіцяю!
Поки що чув єдине - "не дай Бог". Потерпимо. Дякую Вам на доброму слові.
А отже прийдеться і мені терпіти: і суди, і знущання, і кримінальні справи, і перевірки, і штрафи (до речі, з власної кишені), і, "курча", всі інші до
ки...
4. Амбразура.
Моя думка. Маємо "поца" Нас.алика. Також маємо (і завдяки главному "поцу" теж) "поців" силовиків, яким пофіг Закон. А ще є "так звані" судді і судова система. А ще дофіга люмпенів ("хлєба і зрєліщ"). І це ми не переламаємо... На жаль...
Через те "амбразура" і через те... Та ну, до с
...
------------
От і все. Вибачте, шановні форумці, за сленг. Дістало!
Я радий, що хоч тут можна знайти якусь віддушину. Надіюсь, що завдяки нам (форумчанам), можливо, хоч на якийсь відсоток, але люмпенів поменшає.
P.S. Альтруїзм...
Відповідь від: 24 Грудня 2009, 17:24:19
а хто сказав що якщо влада буде контролювати ТВ то не буде свободи слова, вони не мають права заборонити свободу слова.
Наївно... Ситуація навколо КМТ в Калуші і величезної кількості інших комунальних ЗМІ говорить якраз про зовсім інше. Нема законності і права в Україні.
Відповідь від: 24 Грудня 2009, 17:31:48
То може тоді КМТ зробити приватним підприємством.
А кому це цікаво? Та ніколи, чуєте, ніколи місцеве ТБ не буде привабливим для приватника! Нема таких заробітків, щоб утримати ТБ на місцевому рівні! І не скоро буде! Проста нормальна відеокамера коштує близько $3000 мінімум, а працездатність її аж рік... Я не кажу про все інше. Та нема заробітку в місцевого ТБ у місяць навіть на таку відеокамеру!
Який приватник захоче в це вкладати власні кошти?