Що ж тут незрозумілого?
В один прекрасний день, наступного тижня після виходу газет "Вікна" та "Калуський нафтохімік" з темами про ТБ, подзвонив О.Зуб з наміром зустрітися зі мною. В той момент мене не було на ТБ. Коли ж я прийшов, йому зразу ж повідомили, що я вже на місці.
Ми в той момент гадали, що ж так зацікавило п.Олександра? Мабуть те, що йому на сесії .мер дав доручення провести журналістське розслідування щодо ситуації на ТБ, а він його не виконав (до його честі, на сесії він заявив, що це занадто некоректно таке робити щодо своїх колег). А натомість інші газети все-таки видали статті на цю тему. До речі, вперше в історії
брати коментар у мене прийшла журналіст "Калуського віче" (я навіть забув про їхнє існування).
Поговоривши декілька хвилин щодо ситуації, п.О.Зуб зразу ж перейшов до теми пошуку компромісу з настійним пропонуванням залишитись мені заступником. І як аргумент, постійно говорив про необхідний шанс для колективу запропонувати кандидатуру на директора із настійливим запевненням, що така кандидатура 100% отримає підтримку як у .мера, так і в депутатського корпусу. А також, що це така гра і ми повинні обіграти в цьому .мера.
І ще раз підкреслюю: дуже нав'язливими були такі пропозиції, які повторювались не раз і не два.
Зі своєї сторони я наводив аргументи, про які писав вище.
1. Не віримо жодному слову .мера.
2. Звільнити Попа.дюк.
3. Виконати рішення ради.
І аналогічно сказав, що шукати компроміс можна тільки після стояння на однакових важелях. І я особисто не буду шукати компроміс в темі "як обійти Закон".
Це було сприйнято О.Зубом надто "активно".
В цей момент коридором проходило декілька працівників. Почалось апелювання до них з такими ж пропозиціями. Одна відповідь була агресивною, типу "ти виконуєш забаганки .мера і з тобою нема про що говорити". Інша - "ми це вже все чули і тут нема про що говорити, оскільки це дурня". Ще одна відповідь - "а я думав, що О.Зуб прийшов з чимось новим..."
Дуже чи то розлюченим, чи то знервованим О.Зуб вибіг (дійсно вибіг) з нашого приміщення. По дорозі зустрів ще двох працівників, яким почав далі пропонувати те ж, але толерантно вислухавши його вони також відповіли, що тут нічого нового нема.
Звичайно ж, було в нас колективне обговорення, чого ж О.Зуб накінець-то завітав до нас. І однією з основних думок була - за дорученням .мера (з пропозицією "погратися").
Тут випадково дізнаємося (прихильників виявляється у нас багато
дійсно зранку того ж дня п.О.Зуб перебував на аудієнції і його прийняли з широкою посмішкою і поплескуванням по плечу, з подальшим видворенням працівника апарату з кабінету з тим, що "прийдеш пізніше з тими папірцями"...
А після відвідуванння ТБ, п.О.Зуб прийшов поплакатись в жилетку до секретаря міської ради Боднарчука з подальшим попиванням коньячку, і плачем: "Уявляєте, вони мене послали на..."
Усе. Потім з'явилась стаття у "Дзвонах Підгір'я" з винесенням на загал тих же пропозицій із завертанням їх у красивенькі обгорточки для швидшого поїдання електоратом.
Відповідь від: 20 Жовтня 2009, 22:36:22
Перечитав сам і зрозумів, що мабуть це занадто розлога відповідь