В кафе ходять подивитись на інтерєр напевно і на офіціанток??? А меню там для чого????
шановний . боюсь що ви перепутали мухи з котлетами . але якщо починаємо з кафе - то якраз то напевне не інтерєр а якраз те , що є найцікавіше в тому кафе - чи то супер пупер кава , чи може якісь екстра зроблені тістечка . якщо для вас слово "ізюминка" значить шмат сала - то може варто прочитати не лише прямі значення слова .
Відповідь від: 24 Липня 2013, 18:42:00
На рахунок БІ_БІ_СІ_-то я вправі вирішувати що мені дивитись і не тобі мені вказувати.Ти кидаєшся в крайності.
по перше я не вказував а радив , а якщо слово "будь-ласка" для вас звучить як "пшов нах" , то може варто зайнятись лікуванням чи вихованням
Відповідь від: 24 Липня 2013, 18:43:22
Для мене справжні місцеві новини-це прибиральниця у дворі,якій лінь носити мусор до мусорника і вона більшість його викидає у підвал.Це тотальний бардак на місцевих базарах.Це розбиті тротуари до неможливості,це гаїшники які стоять в базарні ранки на кільці біля технікуму і "стрижуть бабки",це гаїшники які стоять біля перехрестя на вул.Винниченка і Грушевського і на світофорі штрафують людей ні за що,це жахливий стан доріг у більшості дворів,це хабарі у лікарнях і медустановах,це кожних вихідних салют у Сікорихи у ресторані,яка не розуміє,що кругом житловий район і є малі дітки які уже сплять в цей час .
яким чином телебачення буде бігати за прибиральницею в твоєму дворі ? можливо краще поскаржитись на дії прибиральниці ЯК ЖИТЕЛЮ даного двора у відповідну інстанцію і не робити з людської ліні новину калуша , та ще з телебаченням на чолі . Тотальний бардак на базарах має власника ( власника базару чи міська рада ) . якщо вважаєш , що це варто уваги - напиши на телебачення , вкажи їм що робити . Краще знову ж таки поскаржитись на бардак на базарі чи то в міську раду чи в міліцію ( просто не знаю що входить в поняття "бардак" ) . чомусь ми себе недооцінюємо і чекаємо , що як мінімум приїде путін цар і зробить всіх щасливими . на крайняк можемо сказати - воно мені найбільше треба чи що ?
Відносно гаїшніків - думаю є головне правило і ніхто мене в зворотньому не переконав . якщо я не порушую - то гаїшніки або будуть смоктати або сидіти за вимагання взятки . не давати причини цим пастухам пасти водіїв можна лише одним ефективним способом - не порушувати правила . дальше - згідно тексту .
жахливі дороги - хм . боюсь я згідний на всі 100% . як це не дивно у всіх країнах де я жив люди скаржаться на дороги . більшість бореться не з допомогою телебачення , а з допомогою судів і штрафів на пошкодженні авто , поламані чи вивихнуті руки чи ноги і тд .
хабарі у лікарнях і медустановах , держорганах , судових органах , де ще - в анекдоті було сказано , що україна зайняла друге місце по хабарництву , так як вчасно дала хабара . можна подумати що всі ці хабарники то якісь ебиптяни чи мексиканці тупі приїхали і чморять народ україни . але ж ні - ТО Є МИ САМІ , НАШІ РОДИЧІ , ЗНАЙОМІ , БЛИЗЬКІ !!!
ВАХ ВАХ , КАК НІАЖИДАННА !!!