У нас юристи вже майже не заходять на сайт? Маю волокиту з однією негативною емоцією. Мені МТС нарахувало у вересні борг за 2 дні - 38грн, тоді як я лише поповнила рахунок за день на 50грн (це при тому, що у місяць разом з абонплатою - я на контракті - у мене виходить десь в межах 25-35грн). Я злякалась, що то за інтренет і відключила його. На наступний день виявилось, що у мене уже заборгованість 380грн (хоча з МТС я нікому майже не телефоную - користуюсь лише акційними смс). Це при вимкненому інтернеті. Мені в той же день номер оператор заблокував. Сьогодні (через 3 тижні після блокування) мені оператор повідомив, що у мене боргу більше 600грн. Я в шоці - нікуди не телефоную, не лізу в інтернет і т.д., бо номер ЗАБЛОКОВАНО, а борг зростає щодня. Може то пеня яка? Але мене про неї не попереджали, та я і раніше могла залізти в борг (ще коли карточок поповнень не було на суму до 30грн і ніякої "пені" місяць не було)...Так як я на контракті, то всі мої паспортні дані у них є. Тому вони, як я розумію, подадуть на суд. Як мені доказати, що саме Я нікуди не телефонувала - ні за кордон, ні в якісь платні послуги,...?! Я в легкому шоці, м"яко кажучи. Що буде далі? Як мені діяти у такій ситуації?