Если вы не знаете на что у ребенка аллергическая реакция, то доктор должен провести пробу.
Мені наша ведуча лікар пояснила, що проби вони РОБЛЯТЬ ЛИШЕ НА АНТИБІОТИК. І, якщо я відмовляюсь (а відмовилась по суті не я, а медсестра не схотіла брати на себе таку відповідальність, бо бачила реакцію дитини) колоти призначене без проби, то я тоді маю забиратись лікуватись вдома. А чому таке недолуге правило - "ЛИШЕ на антибіотик"? Адже у неї у карточці ясно написано, що дитина стоїть на обліку у алерголога з рецидивуючим алергозом. Невже єдиний вихід - пробувати на переносимість "на живця".
Теперь вы должны узнать у доктора на какой препарат у ребенка была реакция, т.к. может быть реакция не на сам препарат, а на составляющее.
А цього лікар не знає. На моє запитання була відповідь - "звідки я знаю, на що у неї була реакція?" Хоча інший лікар спробував дати кілька припущень. Швидше за все, то було на антибіотик таки. А от те, що на моє пояснення на що у дитини була минулого разу алергічна реакція, мені відповіли - "то було колись. А зараз може не бути. Але пробу на такий препарат все одно не роблять. Тож, або колемо, або йдіть у аптеку і купуйте щось інше." НЕВЖЕ ЗРОБИТИ ПРОБУ ЦЕ ТАК СКЛАДНО? Чи проба "проявляється" лише на антибіотичні препарати?
Дуже хотіла попасти на лікування до Люби Степанівної. Але вона не взяла нас. Діток зараз багато хворих. Одна мама навіть спала в коридорі, а дитя поклали в реанімацію поки на наступний день не звільнилось місце.
На рахунок хороших лікарів. По моїм особистим спостереженням - сподобалось уважне ставлення до діток таких лікарів
- Любов Степанівна (правда, чула, що попасти до неї можна лише по знайомству)
- Оксана Михайлівна (шкода - зараз на лікарняному)
- Пилипів (молодий хлопчина)
- і ще уточню -
здається її звуть Оксана Миколаївна - також молоденька, але толкова лікарка (правда, вона не на нашому поверсі)
Мені дуже шкода, що з Калуша виїзджає головний лікар інфекційної лікарні Пасєка Любов Теодорівна. Молодий, Професійний, не спорчений Лікар.
Підтримую.