Розчарування року...... Наш мер пообіцяв всім дітям, які брали участь в КВНі цієї весни що всі вони будуть нагороджені поїздкою в Артек влітку. Я звісно не знаю, за чий це мало бути кошт, але чомусь мені здається, що ці путівки, які зараз поступово виділяє кабмін на оздоровлення школярів черз те, що Калуш визнано зоною НС не мають до цього ніякого стосунку. Бо ці путівки - це одне - це для всіх, а це мала бути НАГОРОДА. Але сьогодні дітей зібрали і оголосили їм, що кабмін дав тільки 30 путівок в Артек і 40 путівок в Молоду Гвардію, тому в Артек їдуть сироти і діти чиї батьки працювали на виборах "по референдуму", а КВНщикам запропонували або МГ, або нічого. Може воно і гріх жалітися, може треба дякувати за те що є , але я все одно недотямлю -ЯКЕ ВІДНОШЕННЯ МАЄ КАБМІН ДО ОБІЦЯНКИ МЕРА НАШИМ ДІТЯМ? Хіба що хтось хотів СВОЇ обіцянки реалізувати за рахунок кабміну..... Більше того - КВНщиків, які мають поїхати, трошки більше, ніж путівок.... Мій Макс ще не знає про те, що його мрія про Артек накрилася "мідним тазіком"... Власне я могла б "потягнутися" і все-таки його туди відправити, але весь сік був у тому, щоб поїхати з однокласниками. Це була б память на все життя, спогади на всіх вечорах зустрічі з однокласниками... Одне слово - я чомусь не рада МГ, а відчуваю глибоке і гірке прозчарування. Не знаю чому так. Мабуть, я не вмію бути вдячною...