Як ви виховуєте дітей?
Виховання дітей - то важка справа. В теперішньому світі діти жорстокі, на вулиці хваляться хто скільки грошей має, в кого машина краща, одяг.
Я стараюсь навчити малу поважати старість (просто кажу звільнити місце в маршрутці, допомогти сусідці сумку донести), сміття на вулиці вона викидає тільки в відведених місцях, а якщо цього немає, то ставить до сумки і несе додому. Ніби дрібниця, а важить багато (пригадайте нашу річку). Кожної суботи заставляю прибирати в хаті, а кожний день-пилососити, складати чистий посуд, деколи мити, відправляю в магазин. Завжди даю їй пару копійок, щоб подати милостиню (це дуже потрібно, на мою думку). Ніколи на мою малу не жалілися, що вона когось обзиває (один раз я їй пояснила-і все.)
Про відношення чоловіків і жінок вона майже все вже знає. розповіла, коли їй було 10 років. Про "критичні дні" також знає ще з 9 років. Особиста гігієна також повинна бути на першому місці.
Завжди стараюсь бути в курсі її проблем, знати її друзів.
Сильно люблю і балую. Хочу, щоб вона ходила на дзю-до, щоб могла себе захистити, а вона не хоче.
Також батько повинен поважати свою дитину. Не обзивати "дура, мізків не маєш, їй все одно". Моя дуже боляче реагує на таке. Декілька разів я зі своїм сварилася за це, правда щоб мала не чула. Ну і звичайно-діти-це ваша копія, так що слідкуйте за своєю поведінкою. І багато розмовляйте, відпочивайте разом.
Можливо, у Вас інакший погляд, діліться!!!