ООО. То то що я і хотів сказати. Просто за моїм сарказмом воно заховалося від Ромашкінових очей.
Мені було шкода її років 5 тому. А ви почали її "жаліти", аж тоді коли вона зашвидко подорослішала.
Повірте, що фізіологічно і навіть морально, вона зараз доросліша ніж я коли мені було 17.
АЛЕ...
Але то не робить її щасливою мабть, а найбільше їй зараз певно прикро від того, що батьки, які її зістарили вдитинстві, зараз вимагають, щоб вона грала роль дитини, бо на Аліні дорослій їм не заробити.
Тут мамо тему "Діти і їх проблеми при вихованні!". І щось я не думаю, що то сама Аліна собі такий балет придумала.
А на рахунок своєї дитини, то я б у 3 роки не почав з неї ляльку робити, тим більше знаючи закономірність, що гарненькі діти, як правило виростаючи не залишаються красивенними, а стають звичайними, а інколи і не надто красивими. А через розкрученість у дитинстві всілякими конкурсами "Міні міс", і розбещеність загальним дитинопоклонінням, при дорослішанні можливі психологічні травми. Звісно ж батики знали на що йдуть, але ж дитина то не знала.
У доросле життя треба входити самому, а коли тебе туди водять дорослі дяді чи тьоті, то за це стаття.
А от за те, що батьки мали гроші і амбіції, статті нема.
Шкода Аліни. Навіть попри те, що як я думаю, вона сама поки почувається доволі щасливою. І з її сильним характером вона думаю вигребе достойно.