кумедна стаття, не сприймайте серйозно.
13 СПОСОБІВ ПРИГОЛОМШИТИ ДІВЧИНУСпосіб № 0. Вирізано цензурою.
Спосіб № 1. Довго домагатися близьких стосунків. а в останній момент, коли Вона вже погодилася, посміхнутися, поцілувати її в щічку, встати й піти.
Спосіб № 2. Театральний. Після приходу в театр/на концерт відразу плюхайтеся в крісло й тихенько засинайте. У процесі дозволяється періодично видавати неголосні звуки і стурбовано зітхати, а також не більше двох разів сильно поспати. Ближче до кінця можна прокинутися з криком, очманіло оглянутися по сторонах і запитати, де Ви.
Спосіб № 3. Запросити її на романтичну вечерю до себе додому. Зробити все за вищим розряді (свічки, музика, компліменти, ванна). А коли дійде справа до ліжка, ніжно поцілувати в носик, побажати спокійної ночі, і, відвернувшись, завалитися спати!
Спосіб № 4. На вечірці, де вона нікого не знає, підмовити знайомих дівчат, щоб вони під час вітання вішалися тобі на шию зі словами: "Ну що, милий, ти зробиш мені сьогодні гарний секс?" А ти їм: "Сонечко, я ' сьогодні зайнятий - давай зустрінемося завтра"!
Спосіб № 5. Ви збираєтеся культурно провести вечір: піти в театр або на концерт. Перед виходом з дому, подумки оглядаючи поглядом обстановку ("Нічого не забули? Гроші, окуляри, ключі, годинники, квитки..."), ти її запитуєш: "А ти прийняла протизаплідні таблетки?" "ЩО? - "Та ні, по-різному буває..."
Спосіб № 6. Запросіть її прийняти романтичну ванну. Заздалегідь приготуйте, краще з піною. Тільки холодну, краще - зовсім крижану. Романтично роздягніть кохану, візьміть її на руки, віднесіть у ванну й ніжно опустіть у воду.
Спосіб № 7. Уявіть: вона дзвонить вам і говорить, що батьки змоталися на дачу, квартира вільна. Вона вас чекає з нетерпінням. Ви говорите, що їдете негайно. Приїжджаєте. Вона відкриває двері, а ви не один, а з другом...
Спосіб № 8. Під час гарного сексу: повідати їй зненацька, що саме на цьому ліжку померла ваша прабабуся.
Спосіб № 9. Дзвоните їй по телефоні, говорите про що-небудь. Вона думає, що в гості напрошуватися будете. А Ви, випереджаючи її, раптом заявляєте що-небудь таке: "Вибач, ти, напевно, хочеш, щоб я до тебе приїхав. Але я сьогодні не можу: ми зараз з друзями підемо слухати магнітофон".
Спосіб № 10. Після прекрасно проведеного вечора й бурхливої ночі намалюйте своїй сплячій подружці на животі щось типу штампика "Перевірено! Комах немає.
Спосіб №11. На вулиці, проходячи повз велике скупчення народу, повернутися дівчини й голосно сказати: "Що?! 50 баксів за годину?! Та тобі 20 – красна ціна....
Спосіб № 12. Після першої ночі кохання сказати їй: "Це було божественно, але
бувало й краще..."
Спосіб № 13. У ресторані назаказувати їжі, питва на суму, якої точно в дівчини з
собою немає. Спокійно поїсти, вибачитися й відлучитися в чоловічу кімнату. Зникнувши
з очей дівчини, покликати офіціанта, розплатитися попросити взяти участь у розіграшу
Дати йому заготовлену записку з проханням передати дівчин, через 15 хвилин Самому
сховатися поруч з кухнею. А далі насолоджуватися спектаклем. Через 15 хвилин дівчина
буде вже сама не своя. До неї підійде офіціант і передасть записку, у якій мовиться: «Прости, я не думаю що ми один одному підходимо ", а разом із запискою - рахунок на круглу суму. Німа сцена. Далі підійти і, як ні в чому не бувало, сісти й продовжувати доїдати, невимушено балакаючи. У дівчини легка кома. Потім прибігає офіціант, вибачається, каже що переплутав столики й забирає записку і рахунок. А ви здивовано диветесь на дівчину і цікавитесь, чи все в порядку.