Не можу проголосувати. Немає мого варіанту. Ні один із них не підходить.
Я б запропонувала б пункт - мати щасливу сім"ю (повну чи не повну) і реалізувати божий дар.
Для мене - це діти та використання і розвиток тих здібностей, що дав Бог. А ще - допомогти чоловіку (або не заважати йому) стати тим, ким він хоче і може.
Кухня, церква, діти: а якщо я так готую, що чоловіку хочеться раз в тиждень запрошувати мене в ресторан, але при цьому він щасливий і доглянутий, то я уже не самореалізувалась як жінка? Як господиня може і так, але як жінка - це ще питання. Церква - ну тут уже питання віри, а не критерій для оцінки спмореалізації жінки (хіба що жінка працює монахинею).
Бізнес, економіка,творчість, салон краси і т.д. - це все підходить під пункт "реалізувати Божий дар". До речі, сюди ж можна віднести і - заважати жити чоловіку - це також дар, треба ще вміти
.
Пливти за течією - а це що за вид самореалізації? Акторство чи що? За течією пливе дохлятина. То треба нею бути чи підлаштуватися під неї "і не відсвічувати"?
Усього потрохи.І нічого якісного. Можна і усього потрохи, але, знову ж таки, одну якусь справу, до якої у тебе потяг і талант треба втілювати якнайкраще.
Все на вищому рівні. Ну, Богом жінка не повинна бути.