Оце людям кришу рве
Однозначно!
Мало того, що рве. То таке, люди слабкі і честолюбні. Їм здається, що вони і тільки вони осягли істину в останній інстанції, про інших, зовсім незнайомих їм людей. І аони в то так вірять, що готові доводити іншим.
Але то ще пів біди.
Дивно і зле інше.
Ще ж не так давно мали с мо приклад Юща!!!
Так недавно, а вже багато хто забув
Теж чуть не всі вірили, були переконані...
До дупи то переконання. То навіть менш логічне ніж релігія. Вірити в кандидата
Про тих що будуть голосувати за Порошенка скажу таке.
Маю яскравий приклад людини, яка має фірму і та фірма працювала за Ющенка на будівництві одного мільйонера (можливо не зовсім олігарха, бо він не пхає клешні в бюджет прямо), потім було багато об'єктів при Янику і вже чим раз тим більше з них належали олігархам.
При Порошенку стало неможливо працювати не на олігархів, бо лиш у них є робота і лиш вони відповідно за ту роботу платять.
Будівництво (нежитлове) в країні зараз ведеться лише олігархами, і то тими найбагатшими!
Так от той власник фірми буде голосувати за Порошенка.
Бо йому 61 в цьому році і він думає, що краще ще 5 років поколупатися в дупі олігархів, аніж може тої можливості не бути.
Так само Ромашкін. Він має стабільність (синицю), яку не хоче втрачати навіть думаючи про (журавля) для своїх дітей. Бо звик, що краще заробить і відправить їх вчитися закордон ,аніж чекати що в державі МОЖЕ щось зміниться на краще. (тим більше що поки воно ще МОЖЕ зміниться, роки пройдуть, а діти вже великі).
Це все можна зрозуміти.
Але зрозуміти тих людей, що працюють за кордоном, вчать дітей за кордоном і до сварок агітують за президента, який веде до того, що за 5 років всі будемо за кордоном
Не розумію я того.
Я не розумію, як можна тішитися, що олігарх, за вкрадені у тебе гроші, побудував спорткомплекс і "безплатно" дає тобі один день там побути?! ( з метою реклами іпередвиборного піару)
І ще потім приїздить додому і агітує за "директора" того спорткомплексу
Люди, ви не розумієте, що то за ваші гроші????
Я розумію, що кому тепло в сраку - на двір не хоче виходити, але ж то упирі і вурдалаки, що вбивають майбутнє України і ваших дітей (якщо вони не втечуть звідси)!