Пригадайте часи років так з 10-15 назад. Іномарки вже в нас були, а от діагностики доброї не було. Тобі всі калушани - власники іномарок знали таке імя - Володя Інжектор. Це зараз в нього слава неоднозначна, а на той час про нього чули всі. З Франківська машини не шнурках тягали до нього. В чергу, як кримчани за безкоштовним олівє, до нього ставали. Тобто ви могли його не бачити, але за нього чули всі. Тобто в даному випадку слава людини поширюється далеко за його вміння, вчинки, здібності, переконання і т.д. А отут морда з дибільним поглядом. Ото я, Кавінський. Вітаю всіх з Великоднем. Ви мене не знаєте? Як не знаєте? Чому не знаєте? Весь Калуш мене знає, в лице впізнає при зустрічі...... А хто ти є? Що ти собою являєш? За що ти, чи проти чого? Для чого платиш немалі гроші ,за рекламу своєї .....? Як казав В.Познер, здається - "Если каждый день людям показывать один и тот же лошадиный зад, то будут узнавать и его".
Тобто очевидне одне. Отой Кавінський будучи ніким і нічим, у всякому випадку нам він того не показує, хоче щоб ми його впізнавали по лицю чи по імені. і тратить на це немале бабло. Але для чого? Можливо для того, щоб на якомусь голосуванні будучи в кабінці і переглядаючи список з прізвищ таких самих людей, що ні про що нам не говорить. ми поставимо хрестик навпроти Кавінського, бо, "Я цю фамілію десь чув"? розрахунок на старших людей? Скоро почнуть розносити адресну допомогу "від Кавінського"? Плагіат Налисника? В будь-якому випадку памятайте, нічого доброго ота рийка нам не принесе. Бабло, витрачене на рекламу треба вернути, і то з лихвою. Гроші, вкладені в рекламу цієї пики - це інвестиція. А інвестиції, як відомо, для того й існують, щоб приносити прибуток. В який спосіб це буде відбуватись - скоро побачимо.
P.S. Прошу пробачення за агресивний спосіб опису своїх думок. Просто вже дістали оті всі злодії і брехуни при владі. Нічому не вчаться. Аналогічне ставлення й до них.