Мені цікаво хто такий Гошовський і як він набрав стільки процентів
ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД
ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПАТРІОТ»
ПО ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 85
Я, Гошовський Микола Іванович, підтримую встановлення влади народу над Президентом і депутатами через закони про імпічмент Президента та закон про відкликання народного депутата, якщо останній не виконує своїх зобов’язань.
Усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом, який висунув мене кандидатом в народні депутати України, беру на себе такі зобов’язання:
Бути позафракційним у Верховній Раді та не міняти статусу протягом дії мандату, наданого мені виборцем.
Голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів.
Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно, раз на рік свою декларацію про доходи та видатки.
У разі невиконання цих зобов’язань присягаюся написати заяву про складання депутатських повноважень.
Я йду у депутати, щоб сприяти встановленню принципів, які задекларовані нашою партією і ґрунтуються на принципах людиноцентричності.
Кожен громадянин країни достойний гідного життя, повинен мати можливість працювати і гідно заробляти. Тому я підтримую Програму стимулювання національного виробника.
Людина має отримувати зарплату, яка відповідає сучасним потребам: прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата має не тільки забезпечувати біологічні потреби людей, а й давати кошти для розвитку.
Сприятиму відродженню українського села: розвиток агропромислового комплексу як однієї з перспективних галузей української економіки; відновлення ефективної інфраструктури сільської медицини і освіти.
Визначення громади (українського села) основою української державності, відновлення ефективної інфраструктури для всіх видів діяльності сільського життя.
Забезпечення справедливої системи соціального захисту: підвищення стандартів пенсійного забезпечення, зважене реформування системи охорони здоров'я, захист прав ветеранів, інвалідів, багатодітних сімей, учасників АТО та інших найменш захищених верств населення.
Суд, прокуратура, міліція будуть захищати права людей, а не порушувати їх. На посади суддів мають прийти патріотично налаштовані, професійні громадяни.
Я зроблю все можливе для захисту української мови як основи державності. Я бачу Україну повноправним членом Європейської спільноти і працюватиму для цього.
Я добре знаю ті проблеми, що турбують жителів мого виборчого округу. Беру на себе зобов’язання перед своїми земляками домогтися залучення інвестицій з державного бюджету, спонсорські кошти і ресурси міжнародних програм ЄС, ООН, Світового банку та інших для:
Ремонту доріг і вирішення проблем з освітленням сіл.
Технічного оснащення та ремонту шкіл, дитячих установ, лікарень, ФАПів та амбулаторій, об’єктів культури та спорту, будівництва нових таких закладів.
Профілактичних заходів у запобіганні повеням.
Вирішення проблем з вивезенням сміття та ремонту очисних споруд.
Підтримку на державному рівні важливих для округу проектів;
Залучення грантів та інвестицій для розвитку округу.
Головним обов’язком депутата вважаю відстоювання на державному рівні інтересів своїх виборців, свого міста, своєї області, своєї країни.
Усьо файно , і грошей не треба