Трошки про різдво
«В той стране были на поле пастухи, которые содержали ночную стражу у стада своего.
Вдруг предстал им Ангел Господень, и слава Господня осияла их; и убоялись страхом великим. И сказал им Ангел: не бойтесь; я возвещаю вам великую радость, которая будет всем людям: ибо ныне родился вам в городе Давидовом Спаситель, Который есть Христос Господь…»
(Лук.2:8-11)
Явлення Ангела, який сповістив про народження спасителя, приніс грандіозні зміни в життя пастухів. Але цікаво що, коли велика слава Божа зійшла, як хмара, як сяйво, пастухи дуже налякалися! Ангел сказав їм: «Не бійтеся. Не бійтеся, Спаситель народився, я приніс вам Добру Звістку»
Ми багато разів чули, що Ісус народився, щоб врятувати світ. Але багато хто не розуміє значення Благої Звістки і в чому саме проявляється спасіння. Ви повинні знати, Ісус народився, щоб вжити конкретних заходів, які б вплинули на життя кожної людини. Ісус народився, і його народження повинно принести позитивні зміни особисто у ваше життя. Ісус народився для того, щоб саме ваше життя кардинально змінилося.
Коли людина дізнається про призначення народження Христа, тоді Сам Бог приходить в її життя, воно освячується і починає сяяти. Не буває по-іншому, сяйво з неба починає супроводжувати вас. Якесь світло має проникнути у вашу сутність, і вона має змінитися. Надія оселяється у вашому серці, бо Спаситель народився!
І якщо народження Ісуса ще не принесло вам користі, то вибачте, але ваше життя ще не наповнене змістом. Це означає, що ви просто існуєте – ви ще не почали жити по-справжньому.
Ісус не просто народився 2000 років тому. Ісус народжується щомиті в серцях людей, які прийняли рішення присвятити Йому своє життя. Це відбувається прямо зараз. Якщо ви ще не прийняли Христа, це можна зробити прямо зараз1 Ви приходите до нього в молитві покаяння, і Він народжується в вашому серці, приходить у ваше життя і приносить велику радість.
Якщо народження Христа ще не відбулося у вашому житті, я хочу вам допомогти. Просто від всього серця повторіть зараз цю молитву:
Отець Небесний! Я прихожу до тебе в молитві з усвідомленням своєї гріховності. Я вірю Твоєму Слову. Я вірю, що Ти приймаєш кожного, хто приходить до Тебе. Господи, прости мої гріхи, помилуй мене. Я не хочу більше жити без Тебе. Ісус, увійди в моє серце, очисти мене Твоєю Кров’ю ,освяти мене Твоїм Духом. Будь моїм Спасителем. Я сповідую Тебе своїм Господом. Я дякую Тобі за те, що Ти чуєш мене, я вірою приймаю Твоє спасіння ,яке Ти мені дав. Господь, керуй моїм життям. Дякую Тобі, мій Боже, що Ти прийняв мене таким, який я є. Амінь.