То понятно, але...
Дивися. Не знаю чи ти особисто в то віриш, але ваша пропаганда говорить, що всі ті кредити то лиш для того, щоб забрати потім землею.
Думаю насправді ціль не така, але скінчиться саме так, бо просто нереально вірити, що ті банкіри такі сліпі і дурні, що дають гроші і не розраховують отримати їх назад з прибутком.
А у нашому випадку ще й зійшлося з нашими мародерами, які віддадуть останнє, аби лиш собі відгребсти.
Проблемка полягає у тому, шо США воліють до того не допустити (бо потім доведеться арештовувати рахунки, оголошувати у розшук, ловити, судити тих хто нині при владі в Україні).
І вони все надіються, що або ми самі, або вони самі, або ми з їх поміччю таки всадовимо собі на трон когось, хто почне бабки віддавати, а не лиш жебрати. Віддавати з прибутків, а не з кишень жебраців і ресурсів бідної країни.
Думаю у них вже терпець наприкінці.
Порох їх добре навчив, що не можна вірити ані вигляду, ані манерам - лише по ділах їх судіть!!!
І якщо вони вже ладні змінити його на Сааку (який той іще пройдисвіт і вони ж того не можуть не знати), то уявіть, як їм наша влада допекла!