Тим не менш, багато хто сприймає так, як Ромашкін написав і не треба це просто відкидати.
Всі дотеперішні політики в Україні діяли за принципом невизнавання помилок.
Може вже якраз час стати першим
Думаю це краще сприймається людьми.
Якби Тимошенко визнала свого часу (вже після звільнення з тюрми), що умови були складні, ситуація складалася і т.д.
А ні, вона продовжувала твердити про найкращий тариф.
Ще раз хочу наголосити, що Вам особисто у своїх програмних позиціях і передвиборних гаслах ні в якому разі не можна говорити, що те, що робив Насалик в медицині, ремонті дахів, заміні вікон і т.п. - це було погано і треба все міняти.
Я пишу про це згадуючи нашу полеміку з приводу цілодобового водопостачання.
Час показав, що люди проковтнули драконівські тарифи майже без опору (лише вимагали розкрити принципи їх формування), але навіть відключення на добу викликали бурі в склянці.
Людям необхідно відкрити очі на всі зловживання мера (з фактами бажано і не в базарній манері пані О. М. С.) і пояснити, що тепер буде все те, добре, що вже було зроблено - збережене і примножене, а за рахунок того-то і того-то буде повернуто погляд влади на проблеми міста, на які досі успішно "закривалося очі".
Зокрема мені і моїм знайомим очевидно, що не можна маючи у центрі міста спалені руїни ратуші, перекопані вулиці, озеро з жабами замість кінотеатру і цілу купу інших "принад", розраховувати, що ймовірний інвестор, приїхавши у місто, побачить лише кашпо на стовпах.
Не можна з одного боку вішати таблички про пам'ятки архітектури, а з іншого на фасад чіпляти блок кондиціонера.
Не можна білити неіснуючі чи напівзруйновані бордюри. Це смішно! Всім мабуть, крім нас, бо ми звикли.
При ніякому Сушку і то якось нашкребли грошей на фарби для фасадів у старому центрі. А зараз біля молочного, з балкона росте дерево в людський ріст, більше половини водостоків і колодязів без люків.
То все виглядає так, ніби мають прийти гості, ґазда вбравсі в недільний анцуґ з краватков, а гній як перед хатов стояв - так і не вивежений.