От скажіть мені що це, як не передвиборний піар і підмазування?
Активісти «ВОЛІ» на Калущині вимагають негайно розпочати ремонт дороги через Негівці і Довгий Войнилів. Навіть не хочеться давати посилання на таку статтю
Хто слідкував за новинами, той знає, що жителі Довгої Войнилівської, яких нарешті вкурвило, що через їх село вже навіть на ровері важко проїхати, (а минулого року Даноша дала 200 тисяч на смолу, щоб поасфальтувати дорогу) вирішили просто перекрити ту дорогу з вимогою, щоб її нарешті відремонтували.
Відразу приїхала Бабійка (бо ж перед виборами така халепа владі дуже не на руку), почала обіцяти що ямковий ремонт зроблять, але людя сказали, що знають ті ямкові ремонти і Бабійка пішла на Копанки вже пішки
На ніч люди не розійшлися і продовжили блокувати.
І тут читаємо. Виявляється
На вимогу партії «ВОЛЯ» та громади Калущини обласна влада обіцяє виділити 600 тисяч гривень провести ямковий ремонт дороги Жидачів – Калуш на ділянці через села Негівці і Довгий Войнилів на Калущині.
То виявляється партійці все досягли, а селяни так, просто десь поряд були
«Ми як партійці «ВОЛІ» підтримуємо селян, тому що село Довгий Войнилів входить в об’єднану громаду з центром у Верхній. Ми підтримували ці громади на шляху до добровільного обєднання, — розповідає координатор Івано-Франківської обласної організації партії «ВОЛЯ» Михайло Якимчук. – Більше тридцяти років жодного ремонту на цій дорозі не було
Ага. То типу ми вас саме тому підтримуємо? А раніше ми ніфіга не робили, щоб вам допомогти, бо просто виборів не було. А зараз то, як кажуть, сам бог велів
Я підкажу партійцям ще одне місце для піару. Так самісінько 200 000 виділив був Фуршет, для благоустрою суверу на майдані Шептицького і відповідно на стоянку біля магазину. Але ті гроші успішно роздерибанила міська рада.
Але щось мені підказує. що ВОЛІ пофігу ця проблема, бо вони розуміють, що не світить їм тут зайняти багато місць - тож піаряться підмазуванням по районах.
Ось така моя думка і таке моє особисте ставлення.