Хочу вам розповісти одну історію, просто так для інформації, може ви щось більше про це знаєте, а може й ні, особисто я раніше детально за цією темою не слідкувала.....Одним словом були ми з чоловіком цього року на відпочинку у Закарпатті, недалеко від Мукачевого, так от їхали ми на екскурсію і зупинились біля великого супермаркету, назву вже й не памятаю, це мережа місцевих супермаркетів типу нашого гостинного, потім проїжджали попри плантації виноградників, одні занедбані, інші доглянуті, але дуже мало....водій розповідав багато цікавого і охоче відповідав на наші питання, казав що майже все тут у Закарпатті то є Балоги (чули напевно про такого, я теж раніше чула) і ось що він цікаве нам розповів, що він (водій:))) завжди зміни в державі "вираховує" по змінах у поведінці цього місцевого олігарха, розповів, що колись Балога був в дуже хороших стосунках з Ющенком, але пішов від нього, і незабаром Ющенко опинився самі знаєте де, потім, каже, був при Януковичі приближений, і каже вчасно теж втік від нього, каже він завжди був при владі але жодного разу не попав під "роздачу"))))) подейкують на Закарпатті, що у нього є якісь хороші друзі вже й не памятаю, чи то в Ізраїлі чи то в Америці, і він собі з ними часто радится, їздить в гості і ніби то від них отримує якісь "прогнози" ...містика:))) (може то якийсь екстрасенс його друг).....отака от історія, а от тепер бачу знову на закарпатті по мажоритарці Балога перемагає і то не один а аж три, в купі з двома рідними братами, йдуть то вони як самовисуванці, але не бачу на їх округах висунутих кандидатів від Порошенко.....як на мене просто цікава життєва історія:))))