хтось казав щоб про Росію не писали. а дивились на себе... Ти незнаєш хто то був?
Я тобi нагадаю , що я писав. Писав що дивитись в дзеркало , це поперше проводити власну самооцiнку i не бути самовпевненим . Тобто коли ти йдей до сповiдi , якщо ти ходиш до сповiдi , ти сам оцiнюеш своi дii , дорбе ти робив чи зле . Хоча сповiдатись можна не обовязково перед ксьонзом , можна самому перед Богом , якщо ти в нього вiриш. Той хто вважае ,що все в свому життi, що вiн робить правильно , всiх вважае казлами , один вiн Дартаньян. Що , я думаю , не дуже правильно.
Я не казав не писати про Росiю , так само можна писати про Польщу , Австрию, Чехию , та про любу краiну. Мова йшла про те що , якщо насмiхання над чужими проблемами тобi приносить радiсть , то це вiдволикае тебе вiд твоiх власних проблем , i у нас подiбних збоченцiв хватае. И замiсть того , що зайнятись своими проблемами i не бути схожим на сусiда , ми просто зазираемо в чужi вiкна , а потiм шкiримось , скачемо i радуемося . А ще я писав що розпалювання ворожнечi межи людьми , це не е достойна справа . Це все йде на руку полiтикам , якi нас тримають за лохiв , i поки ми скачемо по майданах i волаемо "Хто не скаче той маскаль " , полiтики вирiшують свои справи , черговий раз обкрадаючи суспiльство.
Менi дуже шкода , що навiть тут , на форумi , ми рiдко вдумуемся в те хто що написав , не усвiдомивши , що було написано , зразу спiшимо вiдписатись якоюсь несенiтницею , лишень би виглядало мудро i круто.