ПРОХАННЯ ДО ЗВИЧАЙНИХ КОРИСТУВАЧІВ ЗАЛИШАТИ ВІДГУКИ ПРО ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕРИ НАШОГО МІСТА: ЯКІСТЬ,СЕРВІС І Т.Д.
Відповідь від: 03 Квітня 2014, 01:54:15
Вже досить певний час хочу змінити провайдера,але ось дилема...кого вибрати(???).Не бачу реальних відгуків про наших калуських інтернет-провайдерів.Раніше була клієнтом Б-Нету,але через постійні збої з нетом,раптові відключення,змінила цього провайдера на Київстар..за 2.5 роки мого використання їхніх інетернет-послуг,було лиш 2 відключення і то на пару годин вночі.Також подобається підхід київстаровців до клієнта,наприклад вчора зробила заявку на заміну кабелю,чи заміни кліпси,наступного дня майстер був як штик.Швидкість відповідає заявленій.Причина,через яку маю бажання змінити цього провайдера,досить банальна - фінансова.Якось проглядаючи тут останні пости одного представника з інтернет провайдерів,були вказані ціни на тарифи ,які були значно нижчими за київстарівські.Ось я за 50 мБ інтернету,щомісяця сплачую 100 грн,в той самий час як в інших наших місцевих провайдерів за 100 мБ ціна 85 грн.
Ось з"явився у нас в місті новий поставщик інтернет послуг IT- ЛЮКС,все так привабливо,але відгуків взагалі майже нема,за наш місцевий Ланет ,так само відгуків зеро.За інших місцевих,типу Нетгруп ,Мандарин і т.д. теж немає інфи.
Хочеться реально бути в курсі за тих чи інших інтернет-провайдерів,чи дійсно заявлена швидкість є таки,як з глюками,відключеннями позаплановими,сервісом і таке інше.
Давайте ділитись інформацією,всі ми тут все ж таки від різних надавачів інтернет -послуг,і ,думаю ,ваші відгуки і обговорювання в цій темі ,обов"язково будуть корисними.
Відповідь від: 03 Квітня 2014, 02:17:51
Прохання до адмінів,перенести цю тему ,до діючої,бо не бачила і не знала(або забула
),але питання відкрите.....