Таде, я маю охоту перейти на особисті приклади.
Моцно , не можу з тобою , в бiльшостi сказаного , не погодитись . Зразу видко , що ти все прекрасно розумiеш
, але гонор не дае тобi сприйняти правду такою , якою вона е .
Якщо дивитись на свiт з позицii вулицi Чорновола , а ще краще з вул Пiлсудського , то все нiби й так . А ти звернув увагу як страшний , навiжений пiвнiчно-корейський диктатор ,вкотрий раз , показуе середний палець великому представнику свiтовоi демократii Трампу , а той лишень пускае слину i втираеться .
Так от , кожен керовнiк своеi краiни , навiть такий дитатор , дбае про безпеку своei краiни i своеi влади . I це рахуеться нормально
. Якщо одним подобаеться бути пiд диктатом самоi демократичноi краiни , то iншим xочеться бути бiльш-менш незалежними . I якщо штучно створений бардак , за рахунок фiнансування певних осiб , в однiй окремо взятiй краiнi , загрожуе незалежностi iншоi краiни , то я сумлiваюсь , що той незалежний , навiть диктатор , буде просто так сидiти i чекати , коли прийде деморатичний диктат хлопцiв з-за океану . Висновок - перед тим як вiвкати про Майдан , Европу i НАТО , треба було все файно зважити , а не бiгти цiлювати ручку панi з бубликами .
А тепер наслiдки дiй
купки ( тому що майдан пiдтримала купка 1 млн не бiльше ) недумаючих . Я вже казав , що вiйна справа людей з зброею , i якщо ти взяв зброю до рук повинен усвiдомлювати наслiдки , якi можуть з тобо трафитись . Так що те що гинуть люди з обох сторiн , то iх особита вiдповiдальнiсть . Хто не захотiв воювати за бариг при владi давно здриснув до Льндона
Треба йти в кришнаiти
Я не такий як ви!
Я не ваш і не від вас.
Тьфу!
Це дуже добре ,ми всi маемо бути рiзнi