Не читайте на ніч "юлькиних" газет Підморгую
Ще навіть не бачив жодної, тим більше не читав.
Єдина що читав була Гриценкова. Вчора мужик роздавав, я відмовився, а поки додому прийшов він вже мені її у скриньку поштову впихнув.
Про Фірташа з "Оф зе рекордс" дізнався.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 08:40:31
Порошенко і сам може когось заспонсорувати.
Якщо там йшлося не про гроші на вибори йшлося - то про те, як будуть ділити гроші після виборів.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 08:45:39
Ігоре, от чисто гіпотетично, якщо взяти ситуацію вирішального впливу на українську політику грошей Фірташа і Коломойського, яке менше зло Ви б обрали?
Спробуйте відповісти прямо, будь ласка, суто з точки зору впливу того хто дає гроші, а не з тієї хто і як їх потім буде відробляти.
Звісно той факт, що гроші Коломойського опиняться у симпатичної мавпи з гранатою то вже інше питання.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 08:56:09
Я думаю, що Коломойський ще має підстави вірити у те, що Юлька буде виконувати домовленості. Можливо вона думає, що потім як Яник підімне все під себе і робитиме що хоче, а можливо і справді хоче погратися в альтруїзм.
Я пригадую, як вона під кінець свого прем'єрства хаотично робила спроби "хоч щось добре зробити". Фактично навіть дещо встигла. Але скільки перед тим начудила!!!
Відповідь від: 19 Травня 2014, 08:59:56
Продовжу думки у голос.
Тимошенко має можливість пропихати у діючий парламент те, що хоче. Після перевиборів ВР хто зна чи матиме. Хоч і заявляє, що мають бути перевибори.
Тобто Буде тягнутися той самий парламент. Продовжиться АТО, при чому тек само кволо як і зараз. Війна затягнеться до зими.
до того часу Тимошенко через ту саму зиму таки домовиться з Путіном про нові умови купівлі газу. Тобто нормальніша ціна в обмін на той самий позаблоковий статус. Будуть спроби зробити вигляд реформ. А основним буде показове мочілово деяких олігархів, які не захотіли вчасно домовитися, а Коломойський при Юльці буде як Ахметов при Янику.
Порошенко такої можливості (у ВР) не має. Його єдина надія - домовленості.
Домовлятися доведеться і з Ахметовим і з сепаратистами і з...та взагалі з усіма. Отут і підуть гроші Фірташа. Якщо їх вистачить - війна ще до осені припиниться.
Як результат матимемо те, що є зараз, лише без війни.
З Пітіном якщо вийде домовитися то він дозволить Європу (у далекоглядній перспективі) в замін на позаблоковий статус.
Тобто олігархи як смоктали - так і смоктатимуть, корупція як процвітала -так і цвістиме. Ще з часом буде щоразу важче говорити погано про президента
.
От так я бачу ситуацію.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 09:22:29
Про якесь там повернення Криму за будь якого Президента можна забути на довго. Дуже на довго.
Реальна влада зараз у олігархів. Вони ту владу так просто не віддадуть. Реформи їм непотрібні. Європа їм потрібна лише як ринок.
Ніякої люстрації не буде. Ніякої "грузинської" реформи силових структур не буде. Все собі як гнило так і гнитиме.
Саме тому я не підтримую ні Порошенко ні Тимошенко.