Найбільший "воїн" нині Гриценко
Я не хочу ні її ні її соратників по "партії війни".
...таких цитат можнай найти міліон.
Юля дуже гарно говорить, ну просто все так як книжка пише, а приходиться до діла...то вона нічого не зробила і за десятиліття у владі навіть квартири немає...ЛЮДИ - відкрийте очі!!!!!!!А з оцим лікуванням...ну як так можна????? Там в селі бабка в сто раз більше хвора і не жаліється, а вона тут на каблуках відітєлі ходить.... Я як включаю Шустера, то аж бридко дивитися на ті всі проїджені їб*ла, на те бидло, яке краде і лиш жирує і нікраплі нічого не робить для людей, та їх не лише в мусорники треба кидати, їх на палю треба натягати!!! Моя б воля, то всіх (весь склад ВР) на Донбас, нехай уроди воюють і відбудовують!!! Абсолютно всіх!!!!
Скільки вона була прем"єром, скільки вона при владі? Почали жити по новому? Та ніхрена!!!! От поки їй, як і всім решта не розіб"ють їб*ла, як Шуфричу, то вони тоді думатимуть!!!!
Ви подивіться одну річ, попередні роки коли вона брехала в Шустера, то її рейтинг був 90-95% підтримки залу, а зараз що? Зараз вона глотає по саме горло!!!! Люди зрозуміли, шо нехай краще прийде молодий, недосвідчений і навчиться сам, ніж його мають учити ці старі казли, які потім кумами стають і т.д....Думаю якшо молодь очолить країну - гірше вже не буде!!!! Треба молодої крові в парламенті, а то в тих старих пердунів один тріпер гуляє по тілу....
...звичайно вибачте, може занадто жорстко, але реально аж бридко на них дивитися....просто бридко!!!!
П.С. Щодо виборів, то голосуватиму за Самопоміч.